Scene șocante în București. Un taximetrist a fost bătut crunt, în plină stradă

Scene șocante în București. Un taximetrist a fost bătut crunt, în plină stradă
Scene șocante în București. Un taximetrist a fost bătut crunt, în plină stradă

Scene șocante pe un bulevard din București, în plină zi. Un taximetrist a fost bătut crunt de doi tineri până a rămas inconștient în mijlocul străzii. Un trecător a anunțat Poliția. Agresorii nu au fost încă prinși. Imaginile au un puternic impact emoțional.

Taximetrist bătut până la inconștiență pe un bulevard central din București

Conform polițiștilor bucureșteni, sâmbătă dimineață, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că un bărbat a fost agresat, în zona Mihai Bravu, și are nevoie urgentă de ajutor medical. În imaginile surprinse de un trecător se poate observa întreaga scenă. Taximetristul a fost snopit în bătaie de doi bărbați până a rămas inconștient în mijlocul șoselei.

Polițiștii Secției 10 au transmis că, în dimineața zilei de sâmbătă, după ce taximetristul i-a dus pe cei doi agresori la adresa dorită,  a constatat că aceștia i-au furat încasările. Potrivit Gândul, omul și-ar fi rugat un coleg să-l ajute să-i găsească pe hoți.

Bătăușii au fost identificați, dar încă nu și prinși

La scurt timp, taximetristul i-a văzut în zona Mihai Bravu și a coborât din mașină. Imediat, s-a încins și conflictul care nu a durat mai mult de câteva secunde. Din imagini reiese că cei doi tineri s-au încăierat cu șoferul, care s-a dezechlibrat la un moment dat și a căzut.

În acel moment, unul dintre agresori l-a lovit cu piciorul în față, iar bărbatul și-a pierdut cunoștința. Lovitura a fost atât de puternică încât presupusului hoț i-a zburat pantoful din picior. După altercație, cei doi bătăuși au plecat în grabă de la locul incidentului, lăsându-și victima pe asfalt. Oamenii legii i-au identificat pe tineri, însă, deocamdată, nu i-au prins.

“Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat”, a explicat Poliția Capitalei pentru Libertatea.

„În urma cercetărilor efectuate de Secția 10 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate” – Poliția Capitalei.