Scene de război în România. O localitate din Ialomița, închisă de Poliție cu armele

Scene de război în România. O localitate din Ialomița, închisă de Poliție cu armele
Cum se împart salariile de excelență în Poliție. Cine ia banii și despre ce sume este vorba

Vineri după-amiză, zeci de polițiști care erau înarmați au luat cu asalt comuna ialomițeană Borănești. Această descindere a urmărit prevenirea și combaterea de fapte antisociale și asigurarea climatului de ordine publică.

O localitatae din Ialomița, închisă de Poliție cu armele

Într-un intreval de trei ore, au fost amprentate 74 de perspane și aplicate 64 de sancțiuni contravenționale. La data de 26 iunie, vineri, în intervalul 16:30-19:00, peste 70 de polițiști au avut o acțiune de amploare pe raza comunei Borănești, care a avut ca scop prevenirea comiterii infracțiunilor în segmentul stradal, depistarea persoanelor urmărite în baza legii precum și respectarea normelor rutiere și a celor aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

De asemenea, au fost controlate în trafic 186 de autovehicule și legitimate peste 270 de persoane. În timpul activităților, polițiștii Serviciului Criminalistic au amprentat și au fotografiat 74 de persoane cu domiciliul în localitatea Borănești.

Au fost aplicate 64 de sancțiuni

În timpul intervenției, au fost aplicate nu mai puțin de 64 de sancțiuni contravenționale în valoare de 34.300 de lei, atât pentru nerespectarea normelor rutiere, cât și a celor privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor.

Dar și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț cu prestări sau servicii prestări servicii ilicite.

De altfel, trei societăți au fost depistate că au comercializat produse alimentare, de uz casnic și alcool sanitar fără respectarea prevederilor legale, fiind confiscată și suma de 1.277 de lei, însemnând contravaloarea bunurilor deținute ilegal.

Această acțiune de amploare a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării Mobile Constanța.

Borănești este o comună în județul Ialomița, Muntenia, care este formată din satele Borănești (reședința) și Sintești. Comuna se află pe malul drept al Ialomiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI