Scene de groază în Cluj. Un profesor al Facultății de Medicină s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui hotel. Din păcate, medicul nu a mai avut nicio șansă

Scene de groază în Cluj. Un profesor al Facultății de Medicină s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui hotel. Din păcate, medicul nu a mai avut nicio șansă
Marius Fărcaș, profesor la Universitatea de Medicină Cluj

Tragedie fără margini în Cluj-Napoca, acolo unde un medic în vârstă de 33 de ani s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unui hotel cunoscut din oraș. Din păcate, la sosirea echipajelor medicale, bărbatul avea leziuni incompatibile cu viața.

Gestul tânărului a șocat familia, prietenii și colegii

Nimeni nu bănuia că tânărul, cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj și medic genetician profesionist ar fi suferit de depresie. Din păcate, acest lucru s-a aflat mult prea târziu pentru ca cineva să mai poată interveni pentru a-i oferi ajutor specializat.

Potrivit ultimelor informații, Marius Fărcaș se afla cazat de pe data de 19 octombrie la etajul cinci al Hotelului Grand Hotel Italia, situat într-un cartier din Cluj Napoca. Prietena sa îl aștepta la ea în apartament încă de marți seara, dar acesta nu ar fi dat nicio explicație pentru faptul că nu va mai ajunge.

„Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.
Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”, a precizat IPJ Cluj.

Tânărul era originar din Arad

Marius Fărcaș, în vârstă de 33 de ani, a terminat liceul la Colegiul Moise Nicoară din Arad, iar ulterior a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, din Cluj Napoca. Acesta a lucrat ca medic specialist Genetică Medicală la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, iar până în luna septembrie 2021 a fost asistent universitar la UMF Cluj, la disciplina Genetică Medicală, fiind apreciat de colegii săi.

Până în acest moment, singura ipoteză a sinuciderii sale este aceea că suferea de o depresie despre care nu ar fi vorbit cu nimeni, lucru care ar fi putut să-l destabilizeze și mai tare din punct de vedere emotional.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI