Scandalul de la Antena Stars ia amploare. Simona Hapciuc, acuzaţii extrem de grave la adresa soţului lui Nasrin Ameri: “S-a făcut plângere penală” EXCLUSIV

Scandalul de la Antena Stars ia amploare. Simona Hapciuc, acuzaţii extrem de grave la adresa soţului lui Nasrin Ameri: “S-a făcut plângere penală” EXCLUSIV
Scandalul dintre Nasrin și Simona Hapciuc ia amploare. Ce se întâmplă cu acestea?

Deși, oficial, postul Antena Stars nu a făcut niciun anunț, Simona Hapciuc, acuzată că ar fi agresat-o pe prezentatoarea Nasrin Ameri în toaletă, într-o pauză a matinalului, nu mai are contact cu postul și nu va mai participa la niciunul dintre proiectele acestuia. Ea spune că tot ce ține de acest scandal se va rezolva în instanță și susține că soțul fostei sale colege ar fi amenințat-o cu moartea.

Scandal Antena Stars: Simona Hapciuc, acuzații grave către soțul lui Nasrin Ameri

Scandalul de la Antena Stars ia amploare, după ce prezentatoarea emisiunii matinale, Nasrin Ameri, a fost luată cu salvarea și dusă la spitalul Elias, unde a fost supusă mai multor invesigații medicale, în urma altercației pe care a avut-o cu colega sa, Simona Hapciuc.

Aceasta din urmă ar fi atacat-o în toaletă, luând-o de păr și apoi de mâini și lovind-o cu capul de pereți. Nasrin a făcut atac de panică, iar la fața locului s-a deplasat, totodată, și un echipaj de poliție.

După ce a plecat de la Spitalul Elias, bruneta și-a scos certificat de la IML, iar apoi a dat declarații la poliție. De partea cealaltă, Hapciuc se transformă din posibilă agresoare în victimă, declarând pentru playtech.ro:

„Avocații mi-au interzis să vorbesc, totul se va rezolva în instanță. S-a făcut plângere penală împotriva soțului ei, m-a sunat și m-a amenințat că-mi mă taie și pe mine și copilul”.

Nasrin, absentă de la ultimele emisiuni

După incidentul cu pricina, Nasrin Ameri a lipsit de la propria sa emisiune, colegul său, Trofin Dima, prezentând singur matinalul. Până în acest moment, vedeta postului Antena Stars nu a dat nicio declarație pe marginea celor întâmplate, ea aflându-se încă sub contract cu postul din Băneasa.

  • Hapciuc spune că ea și-a dat demisia

De partea celaltă, Simona Hapciuc a recunoscut că nu mai lucrează la Antena Stars, dar ține să precizeze că ea a solicitat acest lucru. ”Contractul meu nu s-a desfăcut în urma incidentului cu Nasrin, eu îmi dădusem demisia de la ei cu o săptămână înainte”, a mai declarat aceasta pentru playtech.ro.

Pe perfuzii cu calmante, la Elias

Playtech.ro a aflat ce a făcut frumușica prezentatoare după acest incident. Ameri Nasrin a ajuns cu salvarea la spitalul Elias, direct pe perfuzii, cu calmante. ”Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică. A rămas câteva ore în spital, pentru investigații medicale”, ne-a declarat o persoană din anturajul acesteia.

Totodată, aceasta și-ar fi contactat avocatul, scandalul urmând a se muta astfel și în sala de judecată. Ameri Nasrin s-a căsătorit, recent, iar nașii săi sunt nimeni alții decît Valentina Pelinel și Cristian Borcea.

  • Hapciuc, adepta pozelor deocheate pe internet

Simona Hapciuc s-a alăturat matinalului prezentat de Nasrin și Dima, de curând, după ce a participat la emisiunea Surivor, de a Kanal D.

„Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrățișeze statutul și să realizeze cât suntem de puternice. Este o experienţă unică să-ți pui viața pe tava în faţa unei țări întregi și încep acest proiect plină de voie bună și speranța că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, spunea aceasta. Simona Hapciuc este, se pare, adepta unor poze destul de deocheate, aceasta postând fotografii cu ea, în diverse ipostaze scandaloase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI