Scandal uriaș la Survivor România. Amenințări fără precedent: ‘Îți dau un pumn și plecăm amândoi acasă’

Scandal uriaș la Survivor România. Amenințări fără precedent: ‘Îți dau un pumn și plecăm amândoi acasă’
Scandal uriaș la Survivor România. Amenințări fără precedent: 'Îți dau un pumn și plecăm amândoi acasă'

E scandal imens la Survivor, acolo unde Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru primul joc de imunitate din această săptămână. Echipa roșie a câștigat, însă certurile și reproșurile încă nu au luat sfârșit.

Amenințări fără precedent: ‘Îți dau un pumn și plecăm amândoi acasă’

Concurenții au fost nevoiți să alerge prin noroi și să îndeplinească mai multe sarcini pentru jocul de imunitate, care le oferă și provizii. Tensiunile devin din ce în ce mai intense, atât în interiorul celor două tabere, cât și între adversari.

Așa s-a întâmplat și vineri seara, când concurenții au încercat să dea tot ce e mai bun pe traseu. Frustrările și reproșurile i-au împiedicat să se concentreze foarte tare la probă, iar cuvintele adversarilor au lovit mai greu ca niciodată în moralul fiecăruia.

Ștefan Ciuculescu l-a luat peste picior pe Andrei Dascălu, după ce Războinicul a venit complet năuc la echipa lor și a început să le povestească faptul că nu a văzut mai nimic toată proba din cauza noroiului care i-a intrat în ochi.

”Nu vedeam nimic, că îmi intrase noroi în ochi. Am încercat să mă șterg cu mâna, dar (…) aveam noroi în ochi și nu vedeam nimic”, le-a povestit Andrei colegilor.

„Ce faci, mă, ți-a căzut ochiul?”, i-a spus Ștefan Ciuculescu lui Andrei, ironizându-l după ce acesta a terminat proba.

Războinicii au intervenit rapid în apărarea lui Andrei. Primul a fost Marius, apoi Albert a intervenit și el în dispută.

Scandal de proporții între Andrei Dascălu și Ștefan Ciuculescu

Discuția a deviat, iar Andrei l-a amenințat pe Ștefan, spunând că îi dă un pumn în ochi și pleacă amândoi acasă.

„Îți dau un pumn în ochi și plecăm amândoi acasă”, a spus

Chiar înainte să înceapă proba și disputa dintre cei doi, Sebastian Chițoșcă i-a spus lui Andrei Dascălu că îl poate bate oricând pe Ștefan.

„Îl bați pe ăsta dacă vrei de îl lași lat”, i-a spus Sebastian lui Andrei.

Faimoșii au câștigat jocul de imunitate cu 10 la 9 la ștafetă. Echipa albastră a pierdut jocul de imunitate la mustață. Săptămâna trecut, Andrei Dascălu a ieșit favoritul publicului, detronându-l pe albert. Acum, Războinicii fac nominalizări, urnând ca publicul să decidă, ulterior, cine va părăsi competiția Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI