Scandal uriaș după eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor 2022: ‘Rușine, Pro TV’

Scandal uriaș după eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor 2022: ‘Rușine, Pro TV’
Ce scandal a pornit pe Instagram, dupa eliminarea Stefaniei Stefan de la Survivor Romania 2022

Eliminare șocantă la Survivor România 2022. Ștefania Ștefan este prima concurentă care părăsește etapa confruntărilor individuale ale competiției ce se desfășoară în Republica Dominicană, cu doar 2 săptămâni înainte de marea finală. Ce scandal a pornit în mediul online, internauții sunt revoltați de plecarea fostei Războinice.

Internauții au criticat postul PRO TV pentru eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor 2022

După ce prezentatorul Daniel Pavel a rostit numele Ștefaniei Ștefan în cadrul consiliului de eliminare de duminică, 22 mai, concurenta din tribul Tigrilor a izbucnit în lacrimi, iar colegii săi au rămas muți de uimire.

Ștefania a obținut cele mai puține voturi din partea publicului, fiind supusă votului telespectatorilor împreună cu Elena Chiriac și Ionuț Popa, ceilalți doi nominalizați spre eliminare.

Tânăra de 25 de ani a fost considerată unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România 2022 și cea mai bună fată din concurs, având un scor impresionant și cel mai mare golaveraj din cadrul competiției.

După eliminarea „Tigrului” Ștefania Ștefan de la Survivor, pe rețelele sociale s-a declanșat un adevărat „război” online. Internauții au luat foc la auzirea deciziei și au lansat acuzații grave la adresa postului PRO TV.

„Felicitări Ștefania pentru tot ce-ai realizat in competitie. Ai fost si vei rămâne cea mai bună fată. Mult succes in viața!

Nedrept, nedrept si la infinit nedrept. Cine spune ca eliminarea a fost corecta, nu s-a uitat la perfomanțele Ștefaniei. Mulți de acolo sunt încă in concurs din cauza performantelor Ștefaniei. Dacă nu câștiga atâtea ștafete, jumătate din ei erau acum pe canapea si priveau semifinalele.

Bine ca a ieșit Ștefania, care a fost top tot sezonul! 🤦‍♀️🙄 Bine ca ies rand pe rand toți concurenții buni, ca la final sa câștige cel mai slab și anume Elena! 😤 Felicitări Pro TV! Felicitări producției! 👏

Din pacate cei buni pleaca, raman altii mai slabi…. Pacat. Rușine, PRO TV!

Nu „unul dintre cei mai puternici”, ci cea mai puternică! Nedrept! Iar mâine, vedeți, faceți un traseu care să i se potrivească Elenei, că doar trebuie să câștige că de-aia ați târât-o până aici!

URÂT, PRO TV! MANEVRE PE FAȚĂ! Trebuia să iasă Elena clar.”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au scris pe pagina oficială de Instagram Survivor România 2022.

Elena Chiriac, apostrofată de fanii emisiunii Survivor România

Acuzațiile nu s-au terminat la adresa postului TV, ci au continuat către concurenta Elena Chiriac. Motivul pentru care fosta Faimoasă în vârstă de 19 ani a fost apostrofată de către internauți, după ce ea și Ionuț Popa s-au salvat datorită votului publicului:

„Ce porcărie! Mare de tot! Elena, cea mai slaba trebuia sa plece. Dar asa se întâmplă cand lipsește transparența, „voturile” hotărăsc… Dacă intelegeti ce vreau să spun…

Elena, numele ăsta-i predestinat pt emisiunea asta… toate Elenele n-au meritat ce s-a întâmplat in emisiunea asta…si Rușine ProTv, știți de luni de zile ca împiedicată asta toată lumea o urăște iar voi o păstrați! Chucky de Romania!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Îmi pare tare rău că a ieșit Ștefania. Nu merita sa iasă. Trebuia sa iasă Elena.”