Scandal Tarom. Cine ar fi cerut, de fapt, anularea zborurilor. Discuța neștiută dintre Răzvan Cuc și un lider PSD

Scandal TAROM. Cine ar fi cerut, de fapt, anularea zborurilor?

Întorsătură de situație! Apele par că se agită din ce în ce mai mult, după ultimele informații care indică faptul că altcineva ar fi cerut, de fapt, anularea zborurilor în ziua votării moțiunii de cenzură. Iată șirul întâmplărilor!

Scandal Tarom! Cine ar fi cerut, de fapt, anularea zborurilor în ziua moțiunii

Ionel Arsene, lider PSD Neamț, i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc să rețină avioanele cu care călătoreau parlamentarii spre România, în ziua votării moțiunii de cenzură, au susținut câteva surse politice, pentru adevărul.ro. Ministrul Transporturilor s-a conformat cerinței, dar nu a putut să-i ofere lui Arsene ce și-a dorit, lovindu-se de refuzul vehement al șefei TAROM, pecare mai apoi a demis-o.

Liderul filialei Neamț a fost unul dintre negogiatorii Partidului Social Democrat la votul pentru moțiunea de cenzură și a încercat să mențină Guvernul Dăncilă la Puterea. Liderii PSD au estimat faptul că în cursele interne operate de către TAROM se aflat cinci-șase parlamentari ai Opoziției, iar lipsa votului lor au fi putut înclina decisiv balanța către reușita guvernului ce a pierdut puterea. Una peste alta, planul Arsene-Cuc nu a funcționat, iar moțiunea de cenzură a trecut cu nu mai puțin de 238 de voturi pentru.

Scandal TAROM. Cine a cerut, de fapt, anularea zborurilor în ziua moțiunii?
Scandal TAROM. Cine a cerut, de fapt, anularea zborurilor în ziua moțiunii?

„Mi-a cerut să întârziem aeronavele mai mult de cinci ore”

„Am întrebat-o, într-adevăr, pe doamna Mezei, ce parlamentari zboară, dacă totul este în regulă, şi dacă îşi fac cursele cum trebuie“, a recunoscut mai apoi ministru Transporturilor.

„Da, confirm, dar sunt surprinsă cum au ajuns publice imaginile. Mi-a cerut să întârziem aeronavele mai mult de cinci ore“, a reacţionat Mădălina Mezei.

„M-am întâlnit cu doamna Mezei miercuri seara, dar nu i-am cerut să anuleze cursele. Eu mă întâlnesc cu directorii oriunde, nu am vreo constrângere. Eram pe stradă. Pot să mă întâlnesc oricând, cu orice director să vorbesc despre strategia ministerului“, a explicat Cuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI