”Scandal național la Caracal.” Ce se întâmplă cu certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. Există sau nu?

Autor: Claudiu Surmei - 15:45, 19 aug. 2019
Ce se întâmplă cu certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu

Avocatul familiei Luizei Melencu a lansat acuzații grave la adresa DIICOT și INML, după ce procurorii nu au putut identifica victima din pădurea de lângă Caracal pe baza raportului primit de la legiști. Tonel Pop se întreabă ce s-a întâmplat cu certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu și susține că scandalul este întreținut în mod intenționat.

Ce se întâmplă cu certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu

„A fost aruncată o castană fierbinte în curtea DIICOT, vineri, în jurul orei 21:00, când s-a spus că raportul INML e la DIICOT care nu vrea să spună ce e cu el. Lucrurile ar trebuie clarificate. Să se spună din ce este făcut ADN-ul, din ce părți. Nici DIICOT nu știe. S-a pus problema că DIICOT-ul nu face. Acum stau și mă întreb ce face INML, să iasă public să spună dacă au certificat de deces pentru Alexandra, dacă au emis.

Au făcut o testare și trebuie să și-o asume. Dacă și-au asumat-o, trebuie să fie un certificat de deces. Unde e, cine-l ține ascuns? E un scandal național, cine-l întreține, îl întreține și prin mistere. La ora 21:00, vineri, peste clienții mei au sărit televiziunile în curte. Unde să transmită INML la 9 seara înainte de weekend? Tot INML spune că au selectat ceva și din ce au selectat n-au putut extrage probe ADN”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Avocatul mai spune că audierile vor continua și pe parcursul acestei săptămâni și că centrul anchetei se va muta la Caracal. De semenea, Tonel Pop spune că soția lui Gheorghe Dincă ar fi fost în Caracal în momentul în care au fost comise faptele odioase și ar trebui să fie audiată.

Sâmbătă, INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele găsite în pădurea de lângă Caracal. Anchetatorii au anunțat că în urma analizelor nu s-a putut evidenția niciun profil ADN, astfel că victima nu a putut fi identificată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI