Scandal la tribunal! Avocații fraților lui Emi Pian, acuzații fără precedent: ‘Argumentație de tip Hitler’

Scandal la tribunal! Avocații fraților lui Emi Pian, acuzații fără precedent: ‘Argumentație de tip Hitler’
Scandal la tribunal. Ce se întâmplă în judecată cu dosarul morții lui Emi Pian?

Scandal uriaș la tribunal! Procurorii sunt acuzați de ‘o argumentație tip Hitler’. Ce se întâmplă în dosarul morții lui Emi Pian? Care sunt metodele autorităților și ce declarații face avocatul lui Grațian Pian?

Scandal în dosarul morții lui Emi Pian: acuzații uriașe pentru procurori

Frații lui Emi Pian au fost trimiși în judecată în același dosar în care este judecat și presupusul asasin al acestuia. Autoritățile primesc acum acuzații uriașe. Frații Duduianu și Gheorghe Emanuel Richard ar putea fi plasați sub control judiciar după mai bine de un an și jumătate de la arestul preventiv.

Controversele și tensiunile și-au făcut de curând apariția din nou la tribunal, după ce avocații fraților Pian i-au acuzat pe procurori că folosesc ”o argumentație luată din conceptele lui Hitler” pentru a-i ține pe bărbați închiși.

Concret, aceștia fac referire la frica autorităților ca în cazul unei posibile eliberări să se declanșeze o ciocnire între clanuri cu scopul răzpunării decesului lui Pian. Amintim că Vasile și Laurențiu Duduianu se află în arest preventiv de mai bine de 450 de zile.

„Inculpatul a avut un comportament ireproșabil”

„Or, așa cum reține și judecătorul cauzei de la luarea măsurii arestării preventive, inculpatul Dudianu Vasile a avut un comportament ireproșabil. De asemenea, solicită să aibă în vedere că în prezenta cauză nu există nicio dovadă cu privire la săvârșirea infracțiunii, astfel cum este în prezenta cauză, un alt coinculpat este văzut într-o singură imagine în care lovește, dă cu bastonul telescopic în persoana vătămată, încercând să-l deposedeze de baioneta pe care o avea în mână, baioneta care l-a și ucis pe fratele inculpatului.

Or, în aceste împrejurări, fără nicio probă, doar ca să-și arate respectul față de judecător și pentru a da curs celor din celulă ce îi spuneau că o să stea în pușcărie mulți ani, inculpatul a optat pentru procedura simplificată”, a arătat avocatul lui Vasile Duduianu, cunoscut și ca Grațian Pian.

Acesta a mai subliniat că de asemenea se arată că inculpatul s-a pus la dispoziția autorităților și faptul că în acest dosar s-a întâlnit o argumentație pe care nu a mai întâlnit-o care este scoasă din conceptele lui Hitler.

„Totodată, arată că inculpatul s-a pus la dispoziția organelor judiciare, precum și faptul că în această cauză a întâlnit o argumentație pe care nu a mai întâlnit-o, respectiv o argumentație luată din conceptele lui Hitler în sensul că inculpatul Duduianu Vasile trebuie să fie înlăturat din societate pentru că este o persoană care prezintă pericol pentru ordinea publică”, a mai continuat acesta, conform wowbiz.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI