Scandal la înmormântarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Poliția. De unde a pornit totul

A izbucnit un scandal la înmormântarea lui Emi Pian

Este scandal la înmormântarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lăsate să intre în cimitirul unde acesta își va dormi somnul de veci. Mai mult, administrația cimitirului respectiv a decis să închidă pur și simplu porțile!

A izbucnit un scandal la înmormântarea lui Emi Pian

Mai multe rude ale lui Emi Pian nu pot să asiste la funerarii, deoarece nu sunt lăsate în interiorul cimitirului. Mulți bărbați le-au arătat buletinele de identitate autorităților, pentru a face dovada că sunt rude ale defunctului, însă au fost lăsați pe-afară, potrivi spynews.ro!

Unul dintre cei lăsați în afara cimitirului spune că este văr de-al liderulului Duduienilor și susține că în cimitir au intrat mai multe persoane care nu au nicio legătură cu familia, așa că s-a pus pe scandal.

A izbucnit un scandal la înmormântarea lui Emi Pian
A izbucnit un scandal la înmormântarea lui Emi Pian

Rude de-ale fostului lider al clanului Duduienilor sunt opriți să participe la funerarii

La fața locului se află mai mulți polițiști, care au ordonat închiderea porților pentru toată lumea, indiferent de gradul de rudenie pe care îl au aceștia.

Tocmai pentru evitarea strângerii unei mase mari de oameni, familia lui Emi Pian a hotărât să devanseze înmormântarea. Chiar dacă cu toții știau că aceasta va avea loc la ora 14:00, cortegiul funerar a plecat mult mai devreme de acasă, însă incidentele tot au apărut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI