Scandal la Casa Albă. Ce se întâmplă între Donald Trump și nepoata lui, Mary

Scandal la Casa Albă. Ce se întâmplă între Donald Trump și nepoata lui, Mary
Scandal la Casa Albă.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a fost dat în judecată joi de către nepoata sa. Mary Trump îl acuză pe acesta și pe alți membri ai familiei sale că au înșelat-o cu mai multe zeci de milioane de dolari dintr-o moștenire.

Ce se întâmplă între Donald Trump și nepoata lui, Mary

Potrivit Agerpres, plângerea a fost înaintată către o instanță din New York împotriva președintelui Donald Trump, surorii acestuia, Maryanne Trump Barry, și societății imobiliare a fratelui său, Robert Trump, care a decedat în luna august, pe care Mary Trump îi acuză de fraudă și conspirație.

În plângere se regăsesc și unele dintre alegațiile din cartea autobiografică a nepoatei lui Trump ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”. (Prea mult și niciodată îndeajuns: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume).

”Frauda era un mod de viață”

Descriindu-l pe președintele Donald Trump drept produsul unei familii „toxice”, Mary Trump îl acuză pe actualul unchiul său și pe alți pârâți din plângerea ei că au încercat să o păgubească financiar prin manevrele de preluare a imperiului imobiliar al bunicului ei Fred Trump, tatăl lui Donald Trump, decedat în anul 1999.

Marry Trump susține că ”Frauda nu era doar o afacere de familie – era un mod de viaţă”. Nepoata lui Trump spune într-o declarație oferită de avocatul ei că cei pe care i-a acționat în judecată ”m-au trădat prin colaborarea lor în secret pentru a fura de la mine, spunând minciună după minciună despre valoarea a ceea ce am moștenit și prin a mă păcăli să renunț la tot pentru o fracțiune din valoarea justă” a moștenirii.

Cei acuzați și avocații lor nu au reacționat deocamdată după anunțul făcut de Mary Trump cu privire la inițierea unui proces.

”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”

În cartea intitulată sugestiv ”Too Much and Never Enough: How My Family Created The World’s Most Dangerous Man”, Mary Trump, psiholog, în vârstă de 55 de ani face o mărturie șocantă. Ea susține că familia lui a creat cel mai periculos om din lume. Nepoata lui Trump  scrie că el a fost victima tatălui său care l-a crescut în teroare și l-a supus unor privațiuni ce l-au marcat pe viață.

Cartea ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man”
Scandalul dintre Donald Trump și nepoata lui, Mary.

Mary Trump este fiica lui Fred Trump Jr. (decedat în 1981), unul dintre frații actualului președinte al Statelor Unite.