Scandal între Oana Roman și Vica Blochina. Cele două ajung la tribunal: „Voi mai câștiga un proces”

de: Andrei Simion
28 11. 2023

După ce și-au aruncat săgeți în spațiul public, Oana Roman a decis să o dea în judecată pe fosta ei prietenă, Vica Blochina. Are în plan să solicite instanței de judecată daune morale pentru denigrările și minciunile ce i-au afectat imaginea publică. „Voi mai câștiga un proces”.

Cum s-a destrămat relația dintre Oana Roman și Vica Blochina

În urmă cu mulți ani, Oana Roman și Vica Blochina erau legate de o relație de prietenie strânsă. Petreceau multe momente frumoase împreună, inclusiv vacanțele și concediile. În prezent însă, lucrurile stau cu totul altfel. Cele două nu se ascund de la a-și transmite săgeți acide, dacă își propun asta.

Vica Blochina a acuzat-o pe fosta ei prietenă că i-a fost alături doar pe interes și că s-a folosit de ea pentru a-și duce la capăt unele planuri. Aceasta nu este singura replică ce a deranjat-o pe fiica fostului premier Petre Roman. Recent, balerina de la Melody a spus că Oana Roman minte o populație întreagă.

Citește și: Vica Blochina, cuvinte dure despre Oana Roman. De ce nu o poate ierta, detalii incredibile: „S-a întâmplat de mai multe ori”

Oana Roman, acuzată de fosta ei prietenă că își editează pozele pentru a părea mai slabă

Conflictul dintre Oana Roman și Vica Blochina pare să capete proporții, după ce fosta dansatoare a acuzat-o pe cea dintâi că minte oamenii în legătură cu anumite ceaiuri pentru slăbit. Se știe deja că fiica lui Petre Roman a pierdut multe kilograme în plus. Balerina are însă o altă părere.

Se pare că imaginea promovată de Oana Roman pe platformele sociale nu este crezută pe deplin de Vica Blochina. Aceasta nu a negat că fosta ei prietenă a slăbit, însă silueta vizibil mai suplă, rezultatul final cu alte cuvinte, l-a pus pe seama aplicațiilor de editare și înfrumusețare.

Oana Roman a anunțat că o va da în judecată pe fosta ei prietenă, Vica Blochina

Oana Roman a fost atât de deranjată de acuzațiile ce i-au fost aduse din partea lui Vica Blochina încât a decis să mute scandalul în instanță. Fiica lui Petre Roman a anunțat acest lucru în mod public.

„Am câștigat un proces civil în instanță pentru calomnie, denigrare. Am câștigat daune morale 25.000 de lei. Voi mai câștiga unul, pentru că voi mai face un proces”, a anunțat Oana Roman pe conturile sale de pe platformele sociale.

Citește și: Vica Blochina o atenţionează pe Oana Roman, în public. Detaliul care a deranjat-o pe blondină: „Păcăliţi ca să vindeţi!”

„Să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigrările”

De data aceasta, fiica lui Petre Roman are în plan să solicite instanței de judecată să desemneze un expert independent care să verifice telefonul mobil al Oanei Roman, să extragă poze din el și să facă expertiză asupra lor, pentru a afla dacă sunt sau nu sunt editate.

„Ca să încheiem discuția și să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigrările și minciunile fără probe care se vehiculează în spațiul public”, a conchis Oana Roman.