Scandal între Culiță Sterp și Zanni. Manelistul a pus punct: ‘Urăsc falsitatea’

Scandal între Culiță Sterp și Zanni. Manelistul a pus punct: ‘Urăsc falsitatea’
Scandal intre Culita Sterp si Zanni

Situație tensionată între Zannidache și Culiță Sterp la Survivor România. Faimosul cântăreț l-a convocat pe trapper la o mică ședință înaintea jocului pentru recompensă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi Faimoși. Manelistul a pus punct: ‘Urăsc falsitatea’

Scandal între Culiță Sterp și Zanni

Culiță l-a acuzat pe Zanni de faptul că l-ar fi trădat la Jador și viceversa. Mai exact, artistul i-a spus protejatului lui Alex Velea că nu suportă oamenii falși, deoarece înainte de Consiliu Zanni i-a spus lui Culiță să-l voteze pe Jador, iar manelistului i-ar fi spus să îl propună pe Culiță spre nominalizare.

„Voiam să vorbesc cu tine, după Consiliu. Tu mă cunoști pe mine așa cum te cunosc și eu pe tine și știi că urăsc oamenii falși. Înainte de Consiliu, tu ai venit să îmi spui să-l votez pe Jador, iar lui i-ai spus să mă voteze pe mine. Dacă tu chiar ai făcut asta e foarte trist, pentru că nu mă așteptam.

Dacă ai ceva să îmi mai spui, să vii să îmi spui în față. De acum încolo vom fi doar colegi, eu am incercat să fiu prieten cu toată lumea. Ești ultimul de la care mă așteptam și nu imi vine să cred.”, i-a spus Culiță Sterp lui Zanni în tabăra Faimoșilor.

În același timp, Zanni s-a apărat spunând că nu i-a spus lui Jador să-l voteze pe Culiță, lucru care l-a făcut pe cântăreț să își pună semne de întrebare.

„Eu am vorbit cu Jador despre faptul că dacă echipa era corecta, trebuia să îl votăm pe el sau pe Moroșanu. Echipa noastra e formată din jumatate de oameni care aleargă și ceilalți sunt accidentați. I-am zis lui Jador că te doare spatele. Nu i-a zis nimeni Băi, să-l votezi pe Culiță.”, s-a apărat Zanni.

Cine sunt cele patru noi concurente de la Survivor România

În cadrul celei mai noi ediții de la Survivor România și-au făcut apariția patru noi concurente: Maria, Raluca, Irisha și Vera. Maria și Vera au primit bandana Războinicilor, în timp ce Raluca Dumitru și Irisha vor face parte din echipa Faimoșilor.

Raluca Dumitru: Sper să fac față tuturor provocărilor. Sunt mândră să fac parte din această echipă.

Irisha: Simt că sunt la momentul și locul potrivit. O să dau tot din mine ca să ajut echipa să ia cât mai multe puncte. Sunt sceptici și îi înțeleg. O să facem față, cu siguranță.

Maria; pentru mine la 20 de ani e o mare provocare. Primul o să plece Jador acasă.

Vera: O să dau tot ce pot, o să fiu alături de ei și sper să nu îi dezamăgesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI