Scandal înaintea meciului Farul – FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit pe Facebook strategia fanilor echipei lui Gheorghe Hagi – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
21 05. 2023

A fost o noapte agitată în Constanța. Fanii echipei Farul au făcut scandal la hotelul unde s-au cazat adversarii, în speranța că nu-i vor lăsa să doarmă pe jucătorii formației FCSB. Mihai Stoica a postat imaginile pe care le-a filmat târziu în noapte, la ora 3.42. Fondul sonor este acaparat de zgomotul petardelor.

Suporterii Farului i-au terorizat pe jucătorii de la FCSB. Mihai Stoica le-a dat în vilag strategia

Finala campionatului în care se înfruntă Farul și FCSB a început cu câteva ore bune înaintea fluierului de start. Jucătorii formației vizitatoare au ajuns la Constanța cu o zi înaintea partidei, iar fanii echipei adverse au aflat hotelul unde s-au cazat și s-au gândit să le strice orele de somn. Prima oară au aruncat cu petarde, în apropierea imobilului, undeva la miezul nopții, dar și-au continuat „recitalul” și după câteva ore.

Mihai Stoica a surprins momentul și a postat imaginile pe rețelele sociale. Oficialul FCSB a filmat și ecranul ceasului și se vede că este ora 3.42. Este clar că suporterii echipei lui Gheorghe Hagi s-au gândit că în acest mod jucătorii roș-albaștrii vor fi mai obosiți la partida programată la Ovidiu (VIDEO AICI).

Înainte de începerea partidei, când au intrat pe teren, jucătorii formației FCSB au avut partde și o altă surpriză și au găsit câteva zeci de tuburi de artificii. Fanii echipei Farul au vrut să arate în acest fel că sunt pregătiți pentru un succes și pentru sărbătoare.

Farul – FCSB, echipele de start:
Farul: Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluță, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa
Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Boli, Grobry, Casap, N. Popescu, V. Morar, Sali, I. Cojocaru
Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Stadionul de la Ovidiu are doar 4.500 de locuri, așa că pentru partida Farul – FCSB nu s-au vândut bilete, iar la meci vor asista doar abonații formației gazdă, puțin peste două mii de fani care au primit invitații, dar și 200 de suporteri ai echipei FCSB. Suporterii de la București care nu vor avea tichet au anunțat că își vor susține favoriții din stradă.

Înaintea acestei partide, Farul ocupă primul loc și este urmată de FCSB, formație care are un punct mai puțin.