Scandal în Parlament! Ludovic Orban și-a ieșit din minți și a răbufnit: “Nu vă e rușine?”

Scandal de neimaginat în Parlament! Prim-ministrul României nu a mai putut suporta și a răbufnit. Ce s-a întâmplat și ce l-a adus în acesta stadiu?

Scandal în Parlament! Orban a răbufnit: “Nu vă e rușine?”

Tensiuni mari în Parlament! Ludovic Orban a răbufnit în ședința de azi, 18 mai, din Camera Deputaților, după ce s-a atins subiectul măsurilor de relansare economică. Dezbaterea bifa în întregime viitorul economie după perioada aceasta grea a pandemiei de coronavirus. Premierul a fost deranjat la momentul în care s-a ajuns vorba despre românii care sunt muncitori sezonieri în străinătate, concluzionând cu o afirmație extrem de dură: „Se vede că nu înțelegeți nimic despre UE!”

Acesta a susținut că toată lumea vorbește acum despre cifre, dar tocmai el nu a prezentat o cifră pentru că asta ar semnala o lipsă de responsabilitate. În schimb, când va apărea o estimare a resurselor financiare, va anunța public imediat. De asemenea, în cadrul aceleași întruniri, l-a atenționat pe președintele interimar al PSD Marcel Ciocalu că ar trebui să respecte regulile și să poarte mască în spații închise.

Tensiunile au ajuns la cote maxime în Parlament! Orban a răbufnit
Tensiunile au ajuns la cote maxime în Parlament! Orban a răbufnit

„Se vede că nu întelegeți nimic despre UE! Nu vă e rușine să vorbiți”

„Dezbaterea era legată de economie și viitorul economiei și reducerea efectelor negative ale crizei Covid. În scurtul timp pe care l-am avut la dispoziție pentru a prezenta pe scurt măsurile, am încercat să vă prezint câteva puncte de reper ale programului nostru. Mă aștept să se vorbească despre economie. Nu s-a vorbit despre asta. Nu voi da decât o singură replică. Se vede că nu întelegeți nimic despre UE! Nu vă e rușine să vorbiți despre românii care pleacă ca muncitori sezonieri, după ce ați alungat milioane de români din țară? O asemenea obraznicie, îmi e greu să trec peste ea”
Ludovic Orban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI