Scandal fără precedent la Acces Direct! Viorel a călcat totul în picioare. Vulpița, în lacrimi

de: Năstase Mirabela
29 04. 2020

Un mare tărăboi a avut loc ieri între Veronica și Viorel. Soțul Vulpiței a fost foc și pară pe tânăra din Blăgeștu, de când soția sa s-a afișat într-o ipostază misterioasă alături de Rafaelo.

Scandal fără precedent la Acces Direct! Viorel a călcat totul în picioare. Vulpița, în lacrimi

Cuprins, nevoie-mare, de gelozie, Viorel i-a călcat în picioare cadoul primit de la artist, și chiar mai mult, la ”sechestrat” pe acesta. Ieri, în platoul Acces Direct, Viorel a răbufnit de-a dreptul! Bărbatul a fost scos din minți de către soțua sa, după ce aceasta s-a întâlnit pe ascuns cu Rafaelo. Deși între cei doi există strict o relație profesională, soțul Vulpiței nu poate accepta ideea că aceștia nici măcar să colaboreze împreună.

„Plec acasă să văd exact ce o să se întâmple. (…) Lansarea nu o să aibă loc la piesă. Cu ăsta nu vreau eu”, a tunat și a fulgerat Viorel, ieri, în culise.

Scandalul dintre Viorel și Vulpița a degenerat

Cearta a degenerat imediat, iar Viorel a smuls buchetul de flori primit de la Rafaelo din mâinile Vulpiței și l-a călcat pur și simplu în picioare.

„Eu v-am spus că pe ăsta nu-l suport? Vreau și eu să văd ce scrie în contract. (…) Nu mă lua la mișto, că eu nu am ajuns cârpa ta”, i-a transmis Viorel lui Rafaelo.

Ba chiar mai mult, Viorel s-a proptit atunci în fața ușii camerei în care se aflau și nu l-a lăsat pe Rafaelo să iasă până ce nu i s-a arătat contractul semnat între Vulpița și el. Astăzi, în platoul Acces Direct, Viorel a făcut și o amenințare, atât către soția lui, dar și pentru Rafaelo.

„Știu eu ce postez. Despre ea și despre el”, a precizat Viorel.

Vulpița și Viorel sunt un cuplu care apar în mod constant în emisiunea Acces Direct, prezentată de Mirela Boureanu Vaida.