Scandal după ultima ediție Românii au Talent. Fanii au fost revoltați când au văzut asta la PRO TV

Scandal după ultima ediție Românii au Talent. Fanii au fost revoltați când au văzut asta la PRO TV

Așa cum vă mai relatam noi pe aici, datorită actualei crize, marea majoritate a posturilor tv, fie și-au amânat anumite producții, chiar și LIVE-urile, cum e cazul PRO TV, fie se rezumă la a difuza ceea ce s-a filmat până la momentul începerii crizei și instaurării stării de urgență.

Scandal după ultima ediție Românii au Talent și multă dezamăgire din partea telespectatorilor

Vinerea trecută, pe 16 mai, a fost difuzată  la PRO TV, ultima ediție de preselecții filmate din show-ul ”Românii au Talent”, urmând, în condiții normale de ieri, 22 mai, să înceapă emisiunile LIVE. Aflându-ne în plină criză și cu foarte multe interdicții, era clar că decizia producătorilor show-ului ”Românii au Talent” era aceea de a nu începe LIVE-urile, tocmai datorită regulilor impuse de autorități, și cum genul ăsta de emisiuni presupunea și public, decizia logică a fost să sisteze, din păcate, difuzarea lor în format de LIVE.

Fanii au fost revoltați când au văzut asta la PRO TV

Pentru a nu suspenda de tot emisiunea, producătorii au decis să facă un artificiu și să le propună telespectatorilor o ediție cu cele mai interesante momente înregistrate până acum, sub forma noi difuzăm și voi votați pentru premiul de originalitate. Asfel că în ediția de aseară PRO TV a propus 22 de participanți la show pentru a primi votul nostru, de acasă.

”Vinerea aceasta, 22 dintre concurenții care au reușit să obțină DA-urile juraților vor lupta pentru premiul de originalitate. Participanți spectaculoși care au avut viziunea de a pregăti momente neașteptate vor avea acum nevoie de susținerea celor de acasă. Cei care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură, în fiecare săptâmănă, au acum puterea de a decide cine va câștiga premiul de 10.000 de euro.”, scria în comunicatul oficial PRO TV.

Scandal după ultima ediție Românii au Talent. Fanii au fost revoltați când au văzut asta la PRO TV
Scandal după ultima ediție Românii au Talent. Fanii au fost revoltați când au văzut asta la PRO TV (FOTO: PRO TV)

Problema este că decizia PRO TV de a transmite astfel noul episod din ”Românii au Talent” nu a avut efectul scontat 100%, o parte din fanii emisiunii s-au simțit dezamăgiți, iar reacțiile acestora au fost pe măsură.

”Romanii au talent dar cine alege aceste momente? Nu ar trebui alese de public? Unde mai e alegerea publicului? Ne bagati pe gat iarasi un rengle, e show sau in continuare comunism?”, a fost unul dintre comentariile postate pe Facebook. ”Poate ma înșel eu dar băiatul ăsta a fost sezonul trecut ,zic poate ma insel”, ”Astea sunt în reluare, vrem altele noi! ?”, ”Da a mai fost odată”, ”În direct nu se poate???”, ”Nu sunt momente care au mai fost deja in alte ediții????”, ”Protv dar Romanii din strainatate de ce nu au voie sa voteze???”, ”Din cea ce vedem în aceastã emisiune de talente. E corect numele Românii au talent sau Strãinii au talent ?”, au considerat  internauții.

Cu toate astea, conform paginademedia.ro, chiar și cu acest artificiu făcut, PRO TV a fost lider de audiență pe segmentul orar respectiv, fără drept de apel, fiind pe primul loc, urmat de Kanal D și Antena 1, care s-au bătut pentru următoarele poziții în top.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI