Scandal de zile mari între doi cântăreţi celebri de muzică populară. S-au spus cuvinte grele: „Ştie măcar ce înseamnă?”

Scandal de zile mari între doi cântăreţi celebri de muzică populară. S-au spus cuvinte grele: „Ştie măcar ce înseamnă?”
Nou scandal între doi cântăreți de muzică populară.

Nou scandal în muzica populară! Doi interpreți au ajuns recent la cuțite, iar fanii nu înțeleg de ce. Este vorba despre doi mari artiști de la noi care au cariere impresionante în spate. „Cine îl ia pe el la nunţi? Nu o să-l cheme nimeni”, a susținut unul dintre ei. Cei care îi iubesc le sunt alături și în aceste clipe, deși nu înțeleg care este mărul discordiei. Ce au de împărțit cunoscuții cântăreți?

Scandal în muzica populară: doi mari cântăreți și-au aruncat cuvinte grele

Constantin Enceanu și Grigore Leșe sunt la cuțite. Noul scandal în muzica populară îi are drept protagoniștii pe cei doi mari cântăreți de la noi. Totul a început după ce Leșe a susținut că artiștii care cântă la nunți sunt doar niște ciubucari.

Amintim că aceștia au o istorie împreună pentru că au mai venit în fața tuturor să își exprime nemulțumirile în urmă cu cinci ani, atunci când erau jurați la o emisiune. Recent, celebrul instrumentist a făcut câteva afirmații care l-au deranjat teribil pe Constantin Enceanu.

,,Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”, a spus Grigore Leșe.

,,Nici nu are de unde să știe cum e”

Constantin Enceanu a reacționat dur la cele auzite și l-a pus la punct pe colegul său. Cel din urmă l-a invitat pe Leșe să caute în DEX cuvântul ,ciubucar’ pentru că nu știe ce înseamnă.

 ,,Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani. Nu o să-l cheme nimeni la nunți pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți.

Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum.

Ca artist, trebuie să fii foarte atent, să nu răcești, să nu răgușești. De pildă, eu nu beau rece sau sucuri acidulate, iar somnul e foarte important. În plus, nu vorbesc între evenimente, decât prin sms sau în șoaptă. Șoferul meu știe. Adesea îi fac semn cu mâna, ca să vireze stânga sau dreapta, pe drum”, a declarat Constantin Enceanu, potrivit Ego.ro.