Sarah Prodan, reacție șoc despre Reghecampf. Ce i-a transmis fata Anamariei Prodan

Sarah Prodan, reacție șoc despre Reghecampf. Ce i-a transmis fata Anamariei Prodan
Sarah Prodan, dezvaluiri despre divortul parintilor sai

Sarah Prodan, fiica cea mai mică a Anamariei Prodan, a făcut dezvăluiri despre divorțul mamei ei de Laurențiu Reghecampf. Tânăra a părăsit America pentru a fi alături de mama ei, care s-a consumat tare de tot în această perioadă și încearcă să o facă fericită.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, dezvăluiri despre divorțul mamei ei de Laurențiu Reghecampf. Sarah l-a șters din viața ei pe antrenor

Anamaria Prodan are trei copii, pe Sarah, Rebecca şi Laurenţiu jr. Fetele sunt din căsătoria impresarei cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar băiatul este al lui Laurențiu Reghecampf.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a vorbit pentru prima dată despre divorțul părinților săi și spune că este alături de mama ei, aceasta fiind demoralizată după despărțirea de antrenor.

Anamaria Prodan a plâns mult în ultimul timp

 „Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta.

Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu”, a spus Sarah Prodan la „podcast-ul Fiţă cu Adiţă”.

Laurențiu Reghecampf, șters din viața lui Sarah

Sarah spune că Laurențiu Reghecampf a fost șters din viața ei pentru totdeauna și recunoaște că viața familiei ei s-a schimbat după ce antrenorul a ales să îi părăsească.

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat. Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Laurențiu Reghecampf i-a fost tată timp de 15 ani

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei.

Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”,  mai spus Sarah Prodan.

Urmăriți Playtech.ro și pe