Salman Khan a recunoscut că a înșelat: ‘Am fost prost’. Iulia Vântur va fi dezamăgită după vestea asta

Salman Khan a recunoscut că a înșelat: ‘Am fost prost’. Iulia Vântur va fi dezamăgită după vestea asta
Salman Khan a recunoscut că a înșelat

Actorul Salman Khan a dat o veste care în mod sigur nu va fi pe placul iubitei lui, Iulia Vântur. Acesta a recunoscut că a înșelat și că îi este chiar greu să rămână fidel.

Salman Khan a recunoscut că a înșelat: ‘Am fost prost’

Drept dovadă, acesta a fost și părăsit înainte de a se căsători, după o relație de un deceniu. Este vorba despre relația cu actrița Sangeeta Bijlani. Ei au fost iubiți vreme de aproape 10 ani și chiar au fost pe punctul de a se căsători. După ce s-au despărțit, Sangeeta a renunțat la cariera de actriță. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune.

Întrebată cum de a mai menținut o relație de prietenie cu Salman Khan, ea a spus:

„Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”.

A anulat nunta din cauză că a fost prins înșelând

Și Salman Khan a vorbit și despre relația cu Sangeeta și cât de aproape a fost să să se căsătorească cu aceasta.

„A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite”, a spus el.

Iar atunci când jurnalistul l-a întrebat dacă nunta a fost oprită când ”a fost prins”, actorul a încercat să ocolească întrebarea:

„Da, cam așa ceva.” Dar a recunoscut! „Am fost prins. Sunt prost„. Apoi, acesta și-a schimbat discursul și a spus: „Despre ce vorbești??”

De precizat este că Sangeeta a debutat la Bollywood în 1987 cu Qatil, alături de Aditya Pancholi. Ea a apărut și în filme ca Tridev, Hathyar și Jurm. Salman Khan a fost văzut ultima dată în Radhe: Your Most Wanted Bhai.

Salman Khan are o relație de câțiva ani cu frumoasa româncă Iulia Vântur. Aflată în România, Iulia Vântur a spus că se va întoarce în India, unde mai are proiecte în desfășurare. Întrebată dacă va mai apărea în vreun film cu iubitul ei, aceasta a dat de înțeles că nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI