Salariul uriaş pe care îl încasează lunar Mihai Voropchievici la Antena 3. Suma este una imensă

Salariul uriaş pe care îl încasează lunar Mihai Voropchievici la Antena 3. Suma este una imensă
Ce salariu are Mihai Voropchievici?

Mihai Voropchievici este unul din cei mai cunoscuți numerologi din România. Românii îl urmăresc atenți la Antena 3. Ce salariu uriaș încasează acesta pe lună? Nimeni nu s-ar fi gândit la o astfel de sumă.

Detalii din viața personală a numerologului

S-a aflat câți bani primește lunar Mihai Vorocpchievici pentru aparițiile sale la Antena 3. Acesta este unul din cei mai cunoscuți numerologi, iar salariu este pe măsură pentru că reușește de ani buni să țintuiască publicul în fața micilor ecrane la fiecare apariție.

Specialistul este foarte cunoscut și pentru horoscopul pe care îl prezintă la postul de televiziune menționat, dar și pentru previziunile pe care le face pentru oameni, în funcție de ziua sau semnul sub care s-au născut. Deși îl urmăresc cu drag de mult timp, puțini români știu detalii din viața sa personală.

Acesta are 70 de ani, este căsătorit și are trei copii. Numerologul l-a avut drept învățăcel pe Puya, înainte de a apărea în trupa celebră La Familia, pe vremea când era cunoscut doar cu numele Dragoș Gărdescu. Concret, Voropchievici îl învățase să cânte la chitară.

”Am vrut să-nvăț chitară. Am învățat cu un vecin de-al meu, domnul Voropchievici. Îmi arăta cum să iau acordurile. Mâna mea era destul de mică, nu puteam să prind toate acordurile.

M-am înhăitat cu vagabonzii, am început să ascultăm altceva. El mă-nvăța numai muzică folk, eu n-aveam nicio treabă cu muzica folk”, a povestit Puya la emisiunea lui Cătălin Oprișan de la Antena Sport.

Cât câștigă Mihai Voropchievici pe lună?

Mihai Voropchievici a studiat astrologie, numerologie, chiromanţie şi cartomanie, dar se identifică și ca un credincios în Dumnezeu. Cu toate astea, îi contestă pe unii preoți din ziua de azi:

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, spunea în urmă cu ceva timp Mihai Voropchievici.

Acesta primește o sumă frumușică la Antena 3. Mai exact, numerologul ar încasa lunar 1.500 de euro pentru aparițiile sale, conform unor surse Intact, arată impact.ro. Din nefericire, notorietatatea sa a venit la pachet cu câteva amenințări  pentru că nu toată lumea este de acord cu previziunile sale. Numerologul a primit un apel surprinzător în urmă cu câțiva ani.

Am primit o mulţime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la ameninţări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan”, mărturisea Mihai Voropchievici, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI