Salariul incredibil pe care Shakira îl oferă viitoarei bone a copiilor. Și spaniolii sunt șocați

de: Oriana Popescu
07 06. 2023

Faptul că Shakira este o cântăreață de mare succes care a încercat mereu să îmbine viața de artist cu cea de mamă, nu mai este mult timp un secret. Însă despărţirea de Pique a făcut ca aceasta să aibă nevoie de ajutor cu cei doi copii, aşa că acum este dispusă să ofere un salariu incredibil viitoarei bone.

Shakira caută bonă pentru copii

În luna aprilie a acestui an, frumoasa columbiană s-a mutat împreună cu cei doi băieți ai săi, Milan și Sasha, în Miami. Cum părinții vedetei nu se mai pot ocupa de cei doi nepoți, Shakira vrea să apeleze la o bonă, pentru care e dispusă să ofere un salariu de 2.400 de dolari pe lună. Însă, beneficiile nu se opresc aici, vedeta fenomen fiind dispusă să ofere și bonusuri speciale pentru diferite sarcini , cum ar fi să îi ducă pe cei doi băieți la activitățile extrașcolare. Artista a încercat mereu să le inspire copiilor latura aceasta artistică, iar băieții chiar s-au arătat talentați, mai ales după ce au apărut în videoclipul recent al vedetei.

De asemenea, cea care va trece testul și va deveni bona Shakirei va trebui să se mute în vila din Florida, unde cântăreața stă alături de cei doi băieți ai săi. Evident, costurile pentru transportul până acolo vor fi suportate de artistă.

Shakira l-a refuzat pe Tom Cruise

Shakira și Tom Cruise au fost văzuți împreună la Marele Premiu de la Miami, câștigat de olandezul, Max Verstappen.

În urma acestei întâlniri, presa tabloidă a scris că între cele două vedete se poate înfiripa o frumoasă poveste de iubire. Ba mai mult decât atât, conform presei britanice , actorul american s-a arătat extrem de dornic de a o curta pe Shakira, doar că din păcate sentimentul nu e reciproc.

Mai mult decât atât, o cunoștință din anturajul artistei a dezvăluit faptul că Shakira l-ar fi rugat pe celebrul actor să nu o mai curteze și să nu îi mai trimită flori, toate aceste gesturi fiind în zadar.

Se pare că frumoasa cântăreață ar avea ochi pentru altcineva. În weekend, artista a revenit în Barcelona, pentru a asista la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Aici, Shakira a fost surprinsă alături de Lewis Hamilton, un cunoscut pilot de curse. Dacă se va înfiripa ceva înter cei doi, rămâne de văzut.