Salariu de 30.000 de euro pentru un loc de muncă incredibil. Ce trebuie să faci toată ziua, mulţi îşi vor depune CV-ul

de: Stan Nicu
13 06. 2023

A apărut un loc de muncă cu un salariu care va fi pe placul multora dintre români. Se oferă un salariu de 30.000 de euro pentru un loc de muncă incredibil. Ce trebuie să faci toată ziua pentru acești bani este de necrezut, astfel că mulţi îşi vor depune CV-ul.

RSPB are nevoie de un angajat. Se oferă un salariu de 30000 de euro

Insula Gough va fi părăsită în curând de către unul din cei 7 salariați care muncesc acolo.

Este vorba despre unul dintre angajații unei asociații britanice care are ca principală sarcină monitorizarea și protecția păsărilor, informează BBC.

Condițiile de trai nu sunt tocmai bune

Astfel, angajatorul anunță că are nevoie de un nou angajat. Cei care se gândesc să aplice pentru acest loc de muncă trebuie să știe de la început că condițiile de trai nu sunt deloc ușoare, însă salariul este mai mult decât atractiv.

Gough este o insulă vulcanică situată în sudul Oceanului Atlantic. Insula este nelocuită și aparține Marii Britanii. De asemenea, insula se află la circa 2.400 kilometri de continentul african, iar pentru a ajunge acolo este nevoie de o călătorie de șapte zile cu barca, din Africa de Sud.

Salariatul, plătit în lire sterline

Acum, pe insula Gough  lucrează șapte persoane, dintre care două sunt biologi pentru Societatea Regală pentru Protecţia Păsărilor (RSPB).

De asemenea, contracul unuia dintre ei expiră în septembrie, iar RSPB a început să-i caute înlocuitor. Cel care este dispus să trăiască și să muncească pe această insulă, RSPB îi oferă un salariu cuprins între 25.000 și 27.000 de lire sterline, ceea ce înseamnă circa 28.000 – 30.000 de euro.

Pentru acești bani biologul ales trebuie să fie dispus să trăiască în condiții dificile, anunță mediaflux.ro.

Ce trebuie să facă angajatul

Locul de muncă presupune zile lungi de urmărire a speciilor de păsări marine, astfel că angajatul ideal trebuie să se poată adapta într-un „mediu provocator și îndepărtat”, conform anunțului de angajare postat de RSPB .

În plus, candidații trebuie să dețină „o diplomă în științe sau experiență echivalentă într-un domeniu relevant”, precum și „experiență în manipularea și monitorizarea păsărilor/ animalelor sălbatice”.

Salariații vor mânca mai mult conserve

Candidații care vor să aplice pentru locul de muncă foarte bine plătit trebuie să mai știe că vor înfrunta o vreme capricioasă și este posibil să nu mănânce alimente proaspete timp de un an.

„Cred că Bekah și cu mine, fiind britanice, suntem obișnuite să plouă. Adică, aici chiar plouă mult… Principalul lucru de care îmi e dor este să mănânc un morcov suculent sau să pot să mușc un măr. Dar, în afară de asta, nu simt că îmi lipsesc prea multe”, spunea Lucy, pentru BBC.