Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 13 Live Stream

Episodul 13 a serialului Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video.

Fanii serialului Sacrificiul pot vedea astăzi pe Antena 1 episodul 13, sezonul 1, de la ora 20:00. Așadar, luați-vă floricelele și pregătiți-vă pentru un nou episod al serialului fenomen de la Antena 1, deoarece se anunță a fi unul plin de dramatism și întorsături de situații.

Episodul 13 a serialului Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video

În episodul 12, Elena toată ziua s-a gândit numai la sora ei Veorica. La cum au reușit ele să fie despărțite și speră cumva să găsească răspunsurile pe care de ceva vreme tot le caută. Însă fiind mai slabă de fire a fost luată prin surprindere de vestea că are o soră și nu una oarecare aflată prin lume ci aproape de ea care mai tot timpul i-a fost aproape și au devenit bune pietene. Veorica a plâns continuu și s-a închids în camera ei reflectând la vestea pe care a primit-o și la ce o să facă pe viitor. Chiar dacă acest lucru înseamnă să nu-l bage în seamă chiar și pe Leo care stă pe la ușa ei rugându-se în mod repetat să-l primească să vorbească cu ea ori să iasă ea afară pentru a lamuri unele chestii.

Ioana este fericită că s-a întors la viața ei. Robert se bucură că a înțeles că acolo este locul ei lângă el și îi propune să aibă două lucruri în comun: medicina și persoana pe care o iubesc. Îi cere scuze dacă cumva a pus-o pe locul secund însă așa a fost învățat și întregul său timp a fost mai mult pentru carieră și de a deveni un medic renumit și bun.

Ioana între Robert și Andrei

Ioana acceptă propunerea sa însă ce nu știu ei este că Andrei vede întreaga scenă și pare dezamăgit. Mai ales că Robert o sărută pe Ioana la un moment dat. Aflat pe holul spitalului Andrei îi cere Ioanei să vină cu el însă este refuzat. Iar la insistențele sale i-a parte și Robert care intervine în apărarea iubitei lui. După un schimb de replici acide Andrei îi trage un pumn lui Robert.

Ioana din serialul Sacrificiul coboară niște scări iar după ea coboară Andrei.
Serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live video – Episod 13.

Bobi are parte de momente de liniște la o cafea cu Diva. Însă mica lui pauză de relaxare este întreruptă de Lili care la sunat să îl șantajeze să-i ofere locația lui Andrei. Crezând că este o glumă dar mai mult speriat că ar putea să-i strice relația acesta îi spune unde se află. Întors acasă Eva vede o rană pe mana lui Andrei și decide să-l ajute sunând-o pe Ioana și mințind-o că Ștefania ar avea ceva probleme de sănătate scopul ei fiind de a o aduce să o convingă să reia relația cu fiul ei. Ștefania face o vizită la firma unde îl întâlnește pe Alin și căruia îi spune în față că știe că nu o place și că el trebuie să-i ceară scuze Ioanei pentru că ea era singura în care avea încredere și din cauza lui a rămas fără cea mai bună prietenă a ei.

Sacrificiul – Episodul 12

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 13 difuzat la Antena 1, în această seară, 23 octombrie online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, joi seară, 24 octombrie, la ora 20:00, pe Antena1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI