Sacrificiul făcut de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor după divorţ. Puţini bărbaţi ar fi acceptat asta

Sacrificiul făcut de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor după divorţ. Puţini bărbaţi ar fi acceptat asta
Sacrificiul făcut de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor după divorţ.

Ce sacrificiu a făcut Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor după divorț. Totul a fost dezvăluit în cel de-al treilea volum autobiografic al fostului milionar. Mărturisirile neașteptate i-au luat pe mulți prin surprindere.

Sacrificiul făcut de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor după divorţ

Irinel Columbeanu a ales să își spună povestea de dragoste și a mariajului cu Monica Gabor în volume autobiografice. Cel de-al treilea volum din trilogie tratează, printre altele, și perioada de după divorțul de Monica Gabor. El a menționat cum a trecut prin cea mai mare greutate din viața sa, și anume, faptul că a lăsat-o pe Irinuca să locuiască în SUA, cu ea și cu Mr Pink.

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA cu mama ei și cu actualul soț, dar nu înainte de a avea o discuție importantă cu cei doi. Columbeanu a povestit în carte că iubitul Monicăi Gabor l-a certat. Columbeanu a recunoscut că i-a fost foarte greu să accepte ca fiica sa să mute peste Ocean.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo.

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.”, a scris Irinel în cel mai nou volum al cărții sale.

Apoi, în anul 2018, Irina Columbeanu și-a petrecut vacanța de vară în SUA. Când sejurul se apropia de final, afaceristul i-a permis fiicei sale să rămână acolo. Condițiile de trai și posibilitățile de dezvoltare din America l-au făcut pe Irinel Columbeanu să renunțe la custodia fiicei sale.

„Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă. Si după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles. Când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK’, se mai arată în cartea lui Irinel Columbeanu.

Într-un podcast, Irinel Columbeanu mărturisea despre sacrificiul său:

„Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.”, a afirmat Irinel.