S-a mai stins o mare stea internațională. Era adorat de multă lume, de ce a murit Kevin Campbell

de: Ionuț Vieru
15 06. 2024

Kevin Campbell, unul dintre cei mai renumiți fotbaliști, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. A fost atacantul echipelor Arsenal și Everton, având peste 400 de meciuri jucate în Premier League.

Doliu imens în lumea sportului mondial

Fostul atacant al echipelor Arsenal și Everton, Kevin Campbell, a decedat la vârsta de 54 de ani din cauza unei boli foarte grave. Din păcate, s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi.

Moartea sportivului a fost anunțată la aproape două săptămâni după ce a fost internat în spital din cauza unei grave boli. În momentul când au aflat vestea tristă, cei de la Premier League au transmis un mesaj de condoleanțe.

”Cu tristețe profundă am aflat de trecerea în neființă a lui Kevin Campbell, fostul atacant al lui Arsenal, Nott’m Forest, Everton și West Brom

Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia, prietenii și cei asociați cu cluburile pentru care a jucat Kevin”, a transmis Premier League pe Instagram.

Și Arsenal a postat un mesaj pe rețelele de socializare:

„Suntem devastați să aflăm că fostul nostru atacant Kevin Campbell a decedat după o scurtă boală”.

Gruparea Everton, un alt club pentru care a jucat Kevin, a transmis:

„Toată lumea de la Everton este profund întristată de moartea fostului nostru atacant Kevin Campbell la vârsta de doar 54 de ani. Nu doar un adevărat erou al lui Goodison Park, ci şi o persoană incredibilă – aşa cum ştie oricine care l-a întâlnit vreodată. Odihneşte-te în pace, Super Kev.”

A murit Kevin Campbell

Kevin Campbell a jucat peste 400 de meciuri în Premier League

Kevin și-a început cariera în anul 1987, atunci când a debutat pentru „Tunari”, iar mai apoi a jucat pentru alte echipe precum: Leyton Orient, Leicester, Nottingham Forrest, Trabzonspor, Everton, West Brom și Cardiff.

S-a retras de pe teren în anul 2007, când a decis să devină analist. Era unul dintre cei mai carismatici și iubiți oameni de televiziune din Marea Britanie.

În toată cariera sa, Kevin a jucat 434 de meciuri în Premier League și a reușit să înscrie 130 de goluri. A câștigat alături de Arsenal trei trofee importante: Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa Angliei.