S-a iubit cu Mădălina Ghenea, iar acum rupe tăcerea despre Simona Halep. Ce a putut să spună Grigor Dimitrov: “Nu e niciun secret”

de: Redacția
21 09. 2024

Grigor Dimitrov, celebrul tenismen bulgar, a fost întotdeauna în atenția presei nu doar pentru performanțele sale pe terenul de tenis, ci și pentru viața sa personală. După ce a avut o relație cu supermodelul român Mădălina Ghenea, Dimitrov a reușit să atragă și mai mult interesul presei internaționale. Recent, sportivul a stârnit din nou curiozitatea publicului atunci când a vorbit deschis despre Simona Halep, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din lume și un nume de referință în tenisul românesc.

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea o apără pe Simona Halep în scandalul de dopaj

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a rupt tăcerea despre Simona Halep în scandalul de dopaj. Sportivul bulgar, în vârstă de 33 de ani și locul 10 în clasamentul ATP, a oferit un punct de vedere privind scandalul de dopaj în care a fost implicat Jannik Sinner, luându-i apărarea lui Halep.

În acest sens, Dimitrov a vorbit despre diferența de judecare a celor două cazuri, punctând că i s-a părut ciudat că Sinner a fost lăsat să joace, deși a fost prins dopat de două ori. În ceea ce o privește pe sportiva din Constanța, jucătorul de tenis o consideră neîndreptățită pe Halep, care a fost nevoită să stea pe bară o perioadă îndelungată.

„Ce mi s-a părut cel mai ciudat este modul în care a fost gestionat protocolul acestei situații. Sunt jucători care au trecut prin procese complet diferite, cu proceduri distincte, și m-am întrebat dacă nu a existat un dublu standard. La asta mă refer, de fapt, la un dublu standard. Am văzut acest lucru în alte sporturi, nu este niciun secret. Dar modul în care acest caz a fost dezvăluit a fost foarte ciudat pentru mine, chiar și ca cineva care este în ATP de mulți ani.

Știm anumite lucruri din interior, mai ales despre cum sunt gestionate turneele. Ca membru al comitetului jucătorilor, este ciudat când ceva de genul acesta, fie o știre, fie un proces, apare, este ciudat pentru toți,” a declarat Dimitrov, notează AS.

Când revine Halep pe terenul de tenis

Simona Halep vrea să revină cât mai repede în circuit, iar de curând a declarat că dorește să participe la turneul din Hong Kong, însă totul va depinde de recuperarea ei. Sportiva a recurs la diferite metode, cum ar fi câteva zile petrecute în Costabissara, o comună din Italia, la clubul de tenis Nabi Quantum, la recomandarea fostului antrenor Daniel Dobre.

„Sper să mă întorc cât se poate de repede pe teren. Momentul este aproape, mai am foarte mult de muncit pentru a ajuns la nivelul dorit, sper să reușesc. Nu mă gândesc la trofee, mă gândesc să fiu sănătoasă și aptă de joc.

Dacă voi fi capabilă, vin și alte trofee. Domnul Țiriac mi-aș dori să îmi acorde un trofeu. Niciodată nu a dorit, nici la Madrid. Sper să am ocazia. Acum mă simt bine, vrea să las în urmă ce a fost. Am câștigat procesul, am dovedit că nu am fost vinovată cu absolut nimic. Acum aștept să revin pe teren”, a precizat Simona Halep, la finala turneului Țiriac Foundation Trophy.

Grigor Dimitrov și trecutul său sentimental: relația cu Mădălina Ghenea

Nu este prima dată când Grigor Dimitrov ajunge în atenția publicului din România. Tenismenul a avut o relație intens mediatizată cu Mădălina Ghenea, supermodelul și actrița română cunoscută pe plan internațional. Relația lor a fost subiect de discuție în presa din întreaga lume, iar despărțirea lor a fost tratată cu același interes.