15 nov. 2019 | 05:02

S-a aflat ora când începe eMAG Black Friday? Românii, cu sufletul la gură

Știri generale
S-a aflat ora când începe eMAG Black Friday? Românii, cu sufletul la gură

eMAG pornește Black Friday dimineața. De unde evenimente de tipul acesta erau populare la miezul nopții, între joi și vineri, de câțiva ani lupta e pentru dimineața. Între timp, peste noapte, magazinul a mai publicat un catalogul, unul extrem de complex, cu toate reducerile pe care le are disponibil. Dar care-i ora de începere?

Dacă vrei să afli la când începe Black Friday la eMAG, e suficient să te uiți la anii precedenți. În 2011, de exemplu, eMAG a comunicat ora oficială și, practic, site-ul a fost pus în genunchi de traficul prea mare. Apoi, în următorii ani a ținut ora secretă, cum e cazul și-n 2019.

Ora secretă pentru eMAG Black Friday. Ce înseamnă?

Pentru că ține ora secretă, eMAG își permite să atragă oameni pe site pentru Black Friday atunci când e gata. Și începe din aplicație. Celor care au aplicația le trimitere o notificare pe telefon. Abia apoi află și ceilalți. Și bătaia pe reduceri e mare, așa că nu vrea prea mulți clienți unici în același timp pe platformă.

În 2019, pe baza datelor din anii precedenți, putem estima foarte bine ora la care devine activ catalogul eMAG de Black Friday.

În 2012, Black Friday la eMAG a început la ora 8. Apoi, în 2013, a început la ora 7. În 2014 a început tot în jurul orei 7, în timp ce în 2015 magazinul a avut probleme cu un procesator de plăți și a început la 8.20. În 2016, a început înainte de ora 7, o premieră, și anume la 6:55. Astfel, în 2017 a început la 6:50, în timp ce în 2018 a început la 6:57.

Când începe Black Friday la eMAG? O să fie cu câteva minute înainte de ora 7. Astfel, mulți oameni au timp să cumpere înainte să plece la serviciu. Nu știi ce vrei să cumperi? Aruncă o privire pe listă de mai jos.

Reducerile eMAG pe care trebuie să pui mâna

Philips are o serie nouă de televizoare anul acesta. Modelul cu Android TV, 126 cm diagonală și rezoluție 4K e sub 3.000 de lei. De Black Friday se poate duce mult mai jos. Îl găsești aici, ca să știi ce pui la favorite.

iPhone 7 intră la super preț de Black Friday. eMAG are versiunea cu 32 GB și telefonul a primit deja actualizare la iOS 13, așa că merge excelent. Prețul o să fie de 1.600 lei.

Samsung Galaxy Note 10 Plus cu 256 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM intră în ofertă. Vestea și mai bună e că telefonul a ajuns la un preț foarte bun într-un timp scurt de la lansare. De data asta va fi 3.500 de lei, într-un număr limitat de bucăți.

Dacă ești în căutarea unui televizor, te poți orienta spre modelul LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501. Pune-l în coș, că la cât de ieftin va fi găsești ce să faci cu el. Vor fi 2.000 de bucăți. O să coste doar 300 de lei de Black Friday.

De la LG va fi un televizor OLED smart cu diagonală de 139 centimetri și rezoluție 4K. Practic, e tot ce-ți trebuie ca să bagi Netflix toată seara sau să vezi televiziunile românești cât mai bine. O să fie la preț redus.

De Black Friday va fi și un telefon Samsung cu reducere de 63%. E vorba de un Samsung Galaxy A10 cu 32 GB spațiu de stocare și un card microSD de 32 GB inclus. Vor fi 1.000 de bucăți. Prețul de Black Friday va fi de 200 lei.

O combină frigorifică Arctic va fi cu reducere de 39%. Astfel, e vorba de un model de 262 litri, clasa energetică A+ și o înălțime de 170,5 cm. Prețul de Black Friday va fi de 600 de lei.

Click pe poză ca să vezi imediat ofertele eMAG de Black Friday când sunt active

emag black friday 1

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro