20 mai 2019 | 08:29

Rudel Obreja, implicat într-un grav accident rutier. O persoană a decedat

Știri generale
Rudel Obreja, implicat într-un grav accident rutier. O persoană a decedat

Rudel Obreja susține că a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A3, în urma căruia o persoană a decedat. Fostul președinte al Federației Române de Box a făcut anunțul pe Facebook.

Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A3. El susține că, în urma accidetului, o persoană a decedat.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook. Rudel Obreja insistă, în mesajul său, că nu este vina lui.

„Din păcate, am fost implicat într-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rāu. Grav este cā o persoană dintr-un alt autovehicul a decedat. Copiii mei, soţia şi eu suntem cu toţii nevătāmaţi. Vreau sā vā asigur cā nu am niciun fel de vinā în tot ce s-a întâmplat“ – a scris Rudel Obreja pe Facebook.

Rudel Obreja, eliberat din închisoare de câteva luni

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat definitiv în dosarul „Gala Bute”. El a ieșit din închisoare pe 20 decembrie 2018, afirmând atunci că ceea ce i s-a întâmplat a fost o mare nedreptate.

El fusese condamnat de completurile de 5 judecători, a căror constituire a fost declarată ulterior ilegală de Curtea Constituţională, ceea ce l-a făcut pe Rudel Obreja să spună că totul este „o imensă ticăloşie”.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost condamnat în iunie 2018, de judecătorii de la Instanța Supremă, la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Obreja a făcut contestaţie în anulare, fiind invocată decizia CCR privind constituirea completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ, iar magistraţii au dispus ca el să fie eliberat din detenţie, până la soluţionarea cauzei.

Problema completurilor de la Înalta Curte a fost ridicată în octombrie 2018 de premierul Viorica Dăncilă, care a cerut Curții Constituționale să se pronunța în privința unui posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) cu privire la formarea completurilor de cinci judecători.

Curtea Constituţională a României a decis că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie trebuie să schimbe imediat, prin tragere la sorţi, toţi membrii completurilor de 5 judecători

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro