Ruby, probleme mari cu implanturile mamare. Nu a ascultat sfatul medicului: ”Mi s-a desfăcut operația!”

Ruby, probleme mari cu implanturile mamare. I s-a desfăcut operație pentr că nu a ascultat de sfatul medicului

Ruby a trecut prin clipe negre după ce operația la sâni i s-a desfăcut. Vedeta este acum mândra posesoare a unei alte perechi de silicoane. Aceasta a povestit chinul prin care a trecut și cum se simte acum.

Ruby, probleme mari cu implanturile mamare

Ruby a trecut printr-o schimbare majoră! Bruneta, foarte sinceră, a recunoscut cum din vina ei operația pe care a avut-o inițial s-a rupt. Cântăreața a mărturisit că acum este foarte mulțumită de implanturile pe care le are și că va fi mai atentă decât data trecută. Din nefericire, Ruby s-a grăbit în decizia de a-și mări bustul, astfel că a apelat la măestria medicilor esteticieni după ce a fost victima răutăților colegilor din liceu. Mama natură i-a dat mai mult decât ar fi cerut, așa că s-a hotărât să-și facă micșorare de sâni. Câțiva ani mai târziu, după ce sânii mari au început să fie la modă, și-a dorit și ea să aibă din nou un decolteu generos.

„În liceu se întâmplă să mai dai de răutăţi… Copil fiind, eu am pus la suflet şi am zis să mai renunţ la o parte din suflet ca să fiu în ton cu restul. Am făcut o prostie atunci, dar şi după, când am hotărât să îmi pun implanturi. A fost prostie după prostie”a
Ruby (Sursa: „Răi Da Buni”)

Ruby, mari probleme cu implanturile mamare. Aceasta s-a operat din nou
Ruby, mari probleme cu implanturile mamare. Aceasta s-a operat din nou

„Am ştiut să ascund complexul acesta”

Din păcate, Ruby nu a avut deloc grijă de operație, așa că nu a purtat nici măcar jumătate de oră bustiera de susținere a mușchilor și de protejare a sânilor. Ce a făcut greșit solista?

„Nu am purtat bustiera nici jumătate de oră, a doua zi după operaţie am susţinut un concert şi era frig. Aveam muşchiul stâng dublu decât cel drept şi din această cauză, implantul nu a ajuns unde trebuia să ajungă. Se vedea urâţel. Am ştiut să ascund complexul acesta. Nu m-am simţit bine”
Ruby

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI