Ruby, probleme grave la Survivor România. Care e starea ei de sănătate acum: ”Nici la spital nu au ce să îmi facă!”

Autor: Năstase Mirabela - 07:45, 21 ian. 2020
Ruby, probleme grave la Survivor România. Care e starea ei de sănătate acum: ”Nici la spital nu au ce să îmi facă!

A venit rândul lui Ruby să se confrunte cu probleme grave în competiția ”Survivor România” de la Kanal D. Artista a acuzat dureri mari, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la ajutor specializat.

Ruby, probleme grave la Survivor România

Ruby, frumoasa cântăreață din România, a acuzat probleme grave în jungla Dominicană, motiv pentru care a fost dusă de urgență la spital. Pentru că i s-a făcut rău taman în toiul nopții, Ruby a fost dusă de urgență la spital, fiind transportată cu o barcă. Echipa medicală a intervenit, făcându-i o injecție, dar din cauza faptului că starea de sănătate nu i s-a ameliorat, Ruby, din echipa ”Faimoșilor” de la Survivor România, a înnoptat la spital. ”Nici la spital nu are ce sa îmi facă, nici nicăieri”, a spus aceasta, fiind ajutată de colegele ei de echipă.

Ruby a acuzat probleme garve la Survivor România

Cu toate că a pășit destul de încrezătoare în competiția din jungla Dominicană, de la Kanal D, Ruby a cedat din cauza durerilor insuportabile la stomac. Lui Ruby i s-a făcut rău în toiul nopții, fiind necesar ca echipa medicală să intervină de urgență.

Încă de la începutul competiției, echipa ”Faimoșilor” a avut de suferit. Aceștia au pierdut meciul cu echipa Războinicilor, motiv pentru care au fost nevoiți să rămână sub cerul liber, în fața ploii.

Ruby a fost transportată de urgență la spital cu o barcă

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor de la Survivor România fac parte următorii: Cristina ȘiȘcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaș, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău.

Echipa Războinicilor

Din echipa Războinicilor fac parte: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Emanuel Neagu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI