Ruby i-a spus lui Connect-R cum să câștige Asia Express. Sfat de aur pentru toți concurenții EXCLUSIV

Ruby i-a spus lui Connect-R cum să câștige Asia Express. Sfat de aur pentru toți concurenții EXCLUSIV
Ruby i-a spus lui Connect-R cum să câștige Asia Express. Sfat de aur pentru toți concurenții EXCLUSIV
Ana Claudia Grigore, alias Ruby, susține, și azi, la doi ani de când a ratat trofeul “Asia Express” (Antena 1), în faţa echipei CRBL-Oase, că nu s-a împăcat cu gândul înfrângerii.

Ruby i-a spus lui Connect-R cum să câștige Asia Express

Ruby ne-a dezvăluit, pentru impact.ro, ce sfat valoros i-a dat bunului ei prieten, Connect-R, înainte de plecarea acestuia în Turcia, la celebra competiție.

“Am fost o mare fraieră, în urmă cu doi ani, când m-am înscris şi am participat la competiţia de la Antena 1. Ei bine, marea mea greşeală a constat în faptul că nu am realizat atunci că totul e un concurs şi că, de fapt, ceea ce contează e doar pielea ta.

Ar fi trebuit să-i votez pentru eliminare, cu sufletul împăcat, pe oricare dintre contracandidaţii mei, în special pe CRBL şi pe Oase.

Dar eu aveam mereu un nod în gât şi o strângere la stomac în fiecare zi când trebuia să votez. Mă gândeam cu sufletul, iar asta m-a costat”, a rememorat ea, pentru impact.ro, amintirile de acum doi ani.

Ruby mai spune că nici până azi nu i-a trecut supărarea pe ea însăşi şi pe strategia pe care a ales-o. Ea şi partenerul său, Robert, au fost învinşi, în aprilie 2019, de echipa Oase- CRBL, cei doi câştigând nu doar competiţia, ci şi marele premiu de 30.000 de euro.

“Acesta a fost sfatul pe care l-am dat prietenilor mei, Connect-R şi Shift, cei care au intrat anul acesta în luptă. Le-am spus doar atât, ”Băieţi, votaţi-i şi daţi-i afară din concurs pe rivali.

Nu contează ce nume poartă. Voi trebuie să vă întoarceţi acasă cât mai târziu. Vă ţin pumnii!”, a precizat solista. Ruby ne-a mai spus că a fost certată din cauza ținutelor sumare, în India:

“Mai întâi şi întâi îmi amintesc că cel mai neaşteptat reproş pe care l-am primit vreodată, în viaţa mea, s-a petrecut în timpul acestei competiţii. Ne aflam, undeva, în India, şi o doamnă de acolo, la care am apelat pentru a dormi, mi-a spus, de fapt mi-a reproşat, că sunt cam sumar îmbrăcată.

Am rămas fără replică, fiindcă oricine mă ştie nu m-a văzut vreodată prea îmbrăcată. Glumind, aş spune că am fost sumar îmbrăcat mai toată viaţa mea, iar stilul meu vestimentar e unul cu totul special. Dar ce-i puteam explica acelei doamne? Mai nimic, aşa că am tăcut, dar nici felul de a mă îmbrăca nu mi l-am schimbat. Şi nici nu am de gând s-o fac, vreodată!”.

Amintiri de la ”Asia Express”: ”În India am făcut foamea”

Ruby nu a uitat că s-a confruntat cu zile şi nopţi în care s-a culcat flămândă, în India.

”Trebuia, prin regulamentul concursului, să-ți găseşti un acoperiş deasupra capului. Şi s-a întâmplat de vreo două sau trei ori să fim cazaţi de familii cu suflet mare, din India, care erau atât de sărace încât nu aveau nimic de mâncare pentru ele, darămite pentru eventuali oaspeţi.

S-au scuzat cum au ştiut mai bine, dar tot am făcut foamea. Au fost şi nopţi când am dormit în cort şi pot spune că aveau specificul lor.

Cortul ne-a oferit o anume intimitate, pe care nu am regăsit-o, uneori, nici în casele oamenilor dintre cei mai deschişi la suflet!”, ne-a mai spus Ana Claudia „Ruby”.

Ediţia din acest an a emisiunii şi-a modificat traseul. Se va porni din Turcia și va continua cu Georgia şi Azerbaidjan, dar va include și alte destinații surpriză.

Cele nouă perechi sunt formate din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu, alături de mama ei, Cuza și Emy, de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, ultimele două fiind nume celebre, din zona digitală.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI