Roxana Ghiță l-a uitat pe Albert Oprea. Pe cine votează la Survivor România

Roxana Ghiță l-a uitat pe Albert Oprea. Pe cine votează la Survivor România
Roxana Ghita l-a uitat pe Albert Oprea

Fosta concurentă de la Survivor România 2021, Roxana Ghiță, a făcut declarații neașteptate despre un concurent din echipa Războinicilor.

Roxana Ghiță l-a uitat pe Albert Oprea

Aceasta a declarat, în urmă cu scurt timp, că este de partea altui concurent din echipa Războinicilor, după ce a văzut evoluția din ultimele zile ale lui Albert Oprea. Astfel, Roxana Ghiță, fosta concurentă din echipa Războinicilor, și Albert Oprea, au avut parte de o relație apropiată cât ea a stat în competiție. Dar Roxana Ghiță a urmărit evoluția lui din ultima perioadă și a tras concluzia că el nu mai aduce atât de multe puncte.

Se pare însă că i-a atras atenția Andrei, de fapt, despre care spune că este un om bun și că aduce multe puncte pentru echipă. Ba chiar mai mult, aceasta dorește ca Andrei să iasă favorit și chiar îl vede în finală.

”Voiam să vă anunț că, de acum înainte, dacă Războinicii mai pierd un joc de imunitate, eu îl voi vota doar pe Andrei, pentru că înainte i-am votat și pe Albert și pe Andrei. Însă, mi se pare că Albert nu mai dă randament pe traseu și astea sunt regulile jocului. Mi se pare că Andrei merită, mi se pare că este foarte bun, aduce foarte multe puncte, este bun și social, este calculat, nu este nesimțit, nu este guraliv.

Cred că l-ar ajuta dacă ar ieși favoritul, cred că are foarte mari șanse la premiu. Asta nu înseamnă că nu mai țin cu Albert, ci astea sunt regulile jocului”, a spus Roxana Ghiță, pe Instagram.

Despre Roxana Ghiță

Roxana Georgiana Ghiță are vârsta de 22 de ani, fiind o mare pasionată de sport. Ea a fost concurentă la „Survivor România” 2021 și a făcut parte din echipa Războinicilor. De-a-lungul timpului, Roxana Ghiță a practicat sporturi precum rugby, tenis, înot, baschet, schi și kickboxing. Tototdată, Roxana Ghiță a fost și olimpică și la matematică. Roxana Ghiță, fosta concurentă din echipa Războinicilor a urmat Facultatea de Arte Plastice timp de doi ani, iar mai apoi a renunțat pentru a se dedica sportului. În prezent, Roxana Georgiana Ghiță face cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

„Chiar am dat tot din mine până ce corpul meu a cedat și din păcate, nu aș putea să ma refac într-o emisiune de tipul Survivor, pentru că condițiile de aici sunt foarte grele și e foarte frustrant să vrei ceva psihic și să fii capabil să îndepliniști psihic și să treci peste orice barieră și fizic să cedezi, dar totul se întâmplă cu un motiv și sunt sigură că undeva există și planul ăsta, al universului”, spunea Roxana Ghiță când a ieșit din competiție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI