Roxana de la Puterea Dragostei, criză de gelozie în timpul distracției din casa baietilor! Încă mai speră la inima lui Turcu

de: Ana Chivu
25 03. 2020

Roxana de la Puterea Dragostei arde la foc mic! Tânăra nu poate să-și ia gândul de la fostul iubit. Ce surpriză a pregătit pentru Turcu și de ce a renunțat să i-o mai dea în ultimul moment?

Puterea Dragostei: Roxana, criză de gelozie! Încă mai speră la inima lui Turcu

Una caldă – una rece, așa e relația dintre Turcu și Roxana, relație care s-a terminat și a luat-o de la capăt de mult prea multe ori. Tânăra s-a gândit să-i fac o surpriză bărbatului, așa că i-a adus ceva cu care să-l îndulcească. Din păcate, nici n-au intrat bine în platoul emisiunii că a și aflat că acesta este în tatonări cu alte fete și că e pe cale să o uite definitiv.

Roxana de la Puterea DRagostei, criză de gelozie! Tânăra a renunțat la surpriza pentru Turcu după ce a aflat că e în tatonări cu alte fete

În timpul în care șatena să gândea cum să facă pași spre el, Turcu se distra nevoie mare în casa băieților, bucurându-se de muzica pusă de producție. Odată muzica oprită, replicile acide au și venit din partea ei. Tensiuniile sunt departe de a pleca din show-ul iubirii, mai ales pentru cei doi care împlineau 8 luni de relație. Din nefericire pentru fanii cuplului, această aniversare i-a găsit despărțiți și cu cuțitele ascuțite.

„Nici nu-l mai bag în seamă!”

„Vorbește cu toate! Și se jură după că nu face nimic. Și în casă, vai, nu mai putem de fericiți ce suntem. Așa o să-i fac eu! Uită-te la mine! Nici nu-l mai bag în seamă, mi-am dat seama. Am oferit prea mult respect și l-am băgat prea mult în seamă. Nimeni nu i-ar fi făcut așa ceva! Crede-mă! Așa e când nu știi să apreciezi! O să-și dea seama…dar o să fie prea târziu atunci, înțelegi?”
Roxana