Roxana de la Puterea Dragostei are iubit nou. Turcu o să fie furios dacă îi vede împreună

Roxana de la Puterea Dragostei are iubit nou. Turcu o să fie furios dacă îi vede împreună
Roxana de la Puterea Dragostei are iubit nou. Turcu o să fie furios dacă îi vede împreună

Roxana de la Puterea Dragostei iubește din nou! Aceasta trăiește clipe minunate și a găsit fericirea în brațele noului partener. Roxana este extrem de discretă atunci când vine vorba despre relația ei și a preferat să își țină iubitul departe de camere, dar le-a dezvăluit fanilor câteva fotografii și videoclip-uri, fără a da identitatea bărbatului.

Roxana de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noul iubit. Ce au observat fanii

Roxana de la Puterea Dragostei iubește din nou! Ea a recunoscut de curând că are un nou iubit, dar a preferat să nu ofere mai multe detalii despre povestea superbă de dragoste pe care o trăiește sau despre planurile de viitor pe care le are alături de noul partener.

Până de curând, Roxana nu le-a prezentat fanilor noul partener, dar aceasta nu s-a mai abținut și a pus câteva fotografii și filmulețe pe Instagram, în care apare bărbatul ce i-a furat inima. Deși nu formează un cuplu de foarte mult timp, cei doi porumbei sunt extrem de îndrăgostiți și au plecat într-o vacanță la Brașov, unde și-au petrecut timpul într-un hotel de lux alături de câțiva prieteni.

Roxana de la Puterea Dragostei, extrem de îndrăgostită de noul partener. Cum se înțeleg cei doi

”Iubitul Roxanei o răsfață cât de mult poate și nu este un tip gelos, chiar dacă ea este abordată, pe toate canalele de socializare, de bărbați mai mult sau mai puțin celebri. Ea i-a explicat, de la început, că se vor întâmpla asemenea lucruri, dar că ea e obișnuită și ignoră aceste momente.

Roxana trăiește o poveste de dragoste foarte intensă, este foarte fericită alături de băiatul acela. Doar despre el mai vorbește, e clar că este îndrăgostită cum nu a mai fost. Iar el este calm, nu o agresează…”, a spus o sursă apropiată de Roxana Buzoiu pentru WOWbiz.ro.

Roxana de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația cu Alex Turcu

Roxana de la Puterea Dragostei iubește din nou! Roxana Buzoiu a câștigat mulți fani după ce a apărut în primul sezon din show-ul Puterea Dragostei. Înainte să își cunoască actualul iubit, aceasta se bucura de Alex Turcu, partenerul ei din emisiune. Bărbatul a fost de multe ori acuzat că ar fi fost violent cu ea.

”Dar cine-i Turcu ăsta, că m-ați zăpăcit: Glumesc! Am avut o relație de un an și jumătate aproape și am realizat cât de bine mi-e singură. Acum realizez și este al naibii de bine! Nu mai sunt cu el și nici nu mai îmi doresc în viața mea vreodată.”, spunea Roxana în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI