Roxana Ciuhulescu, transformare îndrăzneață la 45 de ani. Cum arată vedeta Survivor acum FOTO

de: Andrei Simion
08 07. 2024

Roxana Ciuhulescu a apelat la medicul estetician pentru o intervenție chirurgicală complexă, cu scopul de a corecta o problemă estetică ce o deranja de ani buni. După cele două sarcini și perioade de alăptare, vedeta nu mai era mulțumită de bustul ei, așa că a apelat la chirurgia estetică.

Roxana Ciuhulescu și-a mărit bustul

La 45 de ani, vedeta Survivor România a decis să recurgă la o intervenție chirurgicală de implant cu proteze de silicon și lifting al sânilor, cu scopul de a avea un bust ferm și poziționat armonios.

”Am doi copii minunați pe i-am îngrijit, i-am alăptat și i-am crescut cum am știut eu mai bine. Fac sport de când mă știu, iar corpul mi l-am construit armonios prin sport. Cu toate acestea, după cele nouă luni de alăptat pe Cezar, sânii s-au retras și au apărut vergeturi. Uneori este suficient să știi doar tu că o anumită parte a corpului te nemulțumește și acest lucru îți va afecta încrederea de sine. Și cea din viața personală și din cea profesională.

Pe când Cezar avea deja 3 ani, a început să încolțească în mintea mea ideea de a face ceva pentru mine și de a găsi o soluție să rezolv această problemă estetică la nivelul sânilor. (…) Știam că este o intervenție mai elaborată, mai dificilă, nu doar un implant cu proteze. (…)”, a declarat Roxana.

Cum arată la 45 de ani

Operația vedetei a durat cinci ore (vezi rezultatul în GALERIA FOTO), însă a ținut să sublinieze că nu a apelat la acest tip de intervenție pentru a avea un bust de dimensiuni exagerate:

”Nu mi-am dorit să devin o bombă sexy. Nu am fost niciodată genul și nici nu mai sunt la vârsta potrivită. Mai mult de atât, vreau să fac sport în continuare și este important ca implanturile să nu fie exagerate ca mărime. Îmi doresc sâni fermi, nu baloane. Acest lifting este necesar pentru mine. Sunt deschisă să discut despre acest subiect, care poate părea delicat pentru multe persoane, dar care sunt sigură că reprezintă o dorință, poate nespusă, de multe femei de vârsta mea”.

În 2022, Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția „Survivor România” după două săptămâni și jumătate. A revenit din Republica Dominicană cu o ruptură de menisc și de ligamente. Cu banii primiți, vedeta TV și-a achiziționat o casă dotată cu living spațios, dormitoare, baie, bucătărie, dar și grădină.