Roxana Ciuhulescu, la tribunal. Ce probleme are concurenta de la Survivor 2022

Roxana Ciuhulescu, la tribunal. Ce probleme are concurenta de la Survivor 2022
Roxana Ciuhulescu, la tribunal. Ce probleme are concurenta de la Survivor 2022

Faimoasa Roxana Ciuhulescu nu are neplăceri doar la Survivor România, din cauza conflictelor unde este protagonistă. Potrivit informațiilor apărute în presă, vedeta de televiziune în vârstă de 43 de ani se confruntă cu anumite probleme de natură legală, fiind chemată la tribunal, pentru a-și încheia socotelile cu fostul ei soț.

Roxana Ciuhulescu, în proces cu tatăl fetiței sale

În 2017, Roxana Ciuhulescu a divorțat de primul ei soț Mihai, directorul unei importante companii auto din București, în prezent Faimoasa de la Survivor România fiind fericită în mariajul său cu inginerul  Silviu Bulugioiu.

Deși nu mai formează un cuplu de patru ani de zile, iar procesul de partaj după separarea lor a început în anul 2018, instanțele de judecată încă nu au decis cum se va împărți averea pe care Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț au strâns-o în timpul căsniciei.

În luna martie a acestui an, va avea loc următorul termen de înfățișare al partajului, când ar putea fi prezentat un raport de expertiză care să demonstreze contribuția fiecărui soț la averea familiei. Important de menționat este faptul că Roxana Ciuhulescu și fostul ei partener de viață Mihai au împreună o fetiță de aproape 14 ani.

Conform celor de la Wowbiz, miza luptei dintre cei doi foști parteneri este de aproximativ 170.000 de euro. Mai pe scurt, cei doi au de împărțit un apartament de peste 100 mp în București, o boxă de 3mp și un teren de 6.600 mp în comuna Tarlugeni, județul Brașov.

Bunurile menționate sunt cele pe care Faimoasa de la Survivor România le-a trecut ca fiind comune în ultima declarație de avere pe care a completat-o în calitate de consilier la Ministerul Tineretului și Sportului, în iunie 2021.

Roxana Ciuhulescu și-a acuzat fostul soț de infidelitate

Jurnaliștii sursei citate anterior notează că, în anul fiscal precedent declarației de avere, Roxana Ciuhulescu a câștigat venituri în valoare de 25.500 de lei de la Ministerul Tineretului și Sportului, iar actualul ei soț Siviu Bulugioiu a primit 96.000 de lei.

Relația dintre Roxana Ciuhulescu și tatăl fetiței sale s-a înrăutățit după divorț, din cauza faptului că Faimoasa de la Survivor România 2022 l-a acuzat pe fostul ei soț de faptul că i-ar fi fost infidel.

În 2021, celebra vedetă l-a dat în judecată pe tatăl fetiței sale pentru a obține acordul pentru eliberarea unui pașaport electronic pentru pleca alături de fiica ei Ana într-o vacanță în Bulgaria. În prezent, Roxana Ciuhulescu este concurentă în cadrul reality-show-ului Survivor România 2022, unde face parte din echipa Faimoșilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI