Rona Hartner, dezvăluiri secrete despre soțul său. De ce divorțează, de fapt (exclusiv)

Rona Hartner, dezvăluiri secrete despre soțul său. De ce divorțează, de fapt (exclusiv)
Rona Hartner, dezvăluiri secrete despre soțul său. De ce divorțează, de fapt (exclusiv)

Rona Hartner vorbește despre divorțul de soțul ei francez. Vedeta a dat vestea în urmă cu mai mult timp, iar acum face noi dezvăluiri.

Rona Hartner, dezvăluiri secrete despre soțul său

Rona Hartner se află în plin proces de divorț cu Herve Camilleri, după trei ani de relație și doar un an și jumătate de la căsătorie.

Actrița a vorbit despre motivul care a dus la ruptura dintre ei, dar și despre cât ar fi dispusă să își ierte partenerul.

„Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. D

e exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine.

După separare am primit niște semne de la Dumnezeu că trebuie să am mai multă grijă de mine de acum înainte”, a declarat Rona Hartner în exclusivitate pentru Impact.ro.

Încă nu au divorțat oficial

Vedeta a explicat că divorțul încă nu s-a pronunțat oficial, deși actele au fost depuse la notar. Celor doi le-au fost oferite încă 15 zile pentru a reconsidera situația.

„Am primit actul de divorț însă mi s-au mai dat încă 15 zile să mă mai gândesc. Probabil au considerat că cele 30 de zile nu îmi sunt suficiente.

La începutul lunii septembrie urmează să semnez actele. Am avut o perioadă de cerut iertare și tot așa. Concluzia este fermă și anume că nu ne mai putem înțelege. Însă, dacă aș avea vreo problemă și m-ar putea ajuta, aș apela la el, am rămas prieteni.

El acum are un an foarte greu, trebuie să facă un an sabatic, așa este la catolici. La prima căsătorie nu a făcut acel an sabatic și a greșit foarte mult”, a spus vedeta.

Vedeta nu exlcude să se căsătorească din nou

După ce s-a despărțit de soțul ei, Rona Hartner s-a concentrat pe muncă pentru a se vindeca.

Am compus mult după ce m-am separat de Herve. Aș vrea să scot un disc cu muzică. Momentan nu am proiecte în televiziune, dar am proiecte de cinema. Mi-ar plăcea să realizez un film, în perioada următoare, de ce nu?”, a continuat vedetă.

Ea nu mai vede nicio cale de împăcare cu fostul ei soț, asta deși în urmă cu trei ani a crezut că și-a întâlnit iubirea vieții.

Cu toate că a trecut prin această dezamăgire, actrița încă mai crede în dragoste și nu exclude posibilitatea de a se căsători pentru a treia oară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI