Romică Țociu, petrecere de senzație pentru majoratul fetei. Cum s-au distrat cu zeci de invitați

Romică Țociu, petrecere de senzație pentru majoratul fetei. Cum s-au distrat cu zeci de invitați
Romică Țociu, petrecere de senzație pentru majoratul fetei. Cum s-au distrat cu zeci de invitați

Romică Țociu e în culmea fericirii, iar asta pentru că fiica lui Daria împlinește 18 ani astăzi.

Romică Țociu, petrecere de senzație pentru majoratul fetei

Concurentul Te cunosc de Undeva i-a organizat fiicei sale o petrecere de majorat și deja a început să îi ofere cadouri. Actorul vrea să îi facă Dariei o petrecere de neuitat.

Luxul va fi la el acasă astăzi, la sărbătorirea majoratului Dariei. În plus, surprizele au început să curgă de aseară. Romică Țociu a chemat prietenele fiicei sale la el acasă pentru a îi face acesteia o surpriză pe cinste.

„Chiar este o zi importantă în familia mea. Am încercat să-mi stăpânesc emoțiile pentru că Daria face 18 ani, e o vârstă extraordinară. Daria nici nu știe ce surprize o așteaptă. (…) Aseară, cele mai bune prietene ale ei, fără să știe, au venit la 12 noaptea și a fost curtea plină cu torturi, cu șampanie. Au plâns, a fost extraordinar”, a mărturisit Romică Țociu la Antena Stars.

Nu e singurul cadou pe care i-l va face. Celebrul actor vrea să îi ofere o vacanță în Barcelona și o mașină. Concurentul Te cunosc de Undeva nu își mai încape în piele de mândrie și ar face orice pentru fetița lui, lucru pe care l-a repetat în diferite rânduri și pe care l-a arătat mereu.

„Azi, nu îmi găsesc cuvintele de emoție și bucurie totodată, pentru că voiam să scriu ceva nemaipomenit despre ea, despre Daria, fiica mea care împlinește azi 18 ani. Dar mi-am dat seama că orice aș vrea să scriu, înseamnă foarte puțin în comparație cu lucrurile minunate pe care le face. Eu și mama te iubim și iți mulțumim, că ești în viața noastră! PS.Cred că semeni cu mine!”, a fost mesajul transmis de actor, alături de o poză cu fiica lui postată pe pagina sa de Facebook.

Daria Țociu vrea să îi calce pe urme tatălui ei

Daria Țociu vrea să îi calce pe urme tatălui ei și a început să facă asta încă de mică. La 11 ani, ea a făcut parte din distribuția Five oclock. În plus, adolescenta a început să facă teatru din clasa a I-a, de când avea 8 ani.

Romică Țociu mai are un băiat, care i-a oferit doi nepoței. Actorul s-a declarat încântat de noul rol de bunic și spune că își răsfață nepoții de fiecare dată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI