30 mai 2020 | 00:27

Primele reacții după ce Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent, sezonul 10, pe PRO TV. Cum a reacționat Siena Vușcan

Știri generale
Primele reacții după ce Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent, sezonul 10, pe PRO TV. Cum a reacționat Siena Vușcan
Emisiunea Românii au talent de la Pro TV - ediția de vineri 29 mai.

Emisiunea Românii au talent, este difuzată în fiecare vineri, pe Pro TV.  Este prezentată de către Pavel Bartoș și Smiley și îi are ca jurați pe Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Este o emisiune de tip talent show, după formatul „Got Talent”, al creatorului Simon Cowell. În această seară, putem urmări o nouă ediție a emisiunii Românii au talent, de la 20:30, la Pro TV, în care Marea Finală pregătește imagini de neegalat.

Update: Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent.

”Nu am cuvinte, nu mă așteptam absolut deloc! Ce să spun, am rămas fără cuvinte.”, a declarat Radu Palaniță.

”Radu, îți doresc o frumoasă carieră muzicală, dar ține-te și de cariera ta că îți povestește Andra cum e cu concertele acum. Asta e o dovadă pentru toți talentații, și de peste granițe. Lumea are talent. Radu, o să te trezești zilele următoare… Te văd ca un om cu picioarele pe pământ.”, a declarat Florin Călinescu pentru cel căruia el i-a dat Golden Buzz.

”A fost foarte bine, o experiență de neuitat și vă mulțumesc foarte mult pentru premiu!”, a declarat Mihai Țigaret la final, când a aflat că s-a clasat pe locul III.

”Vă mulțumesc foarte mult și am avut o experință extraordinară. Mulțumesc foarte mult tuturor oamenilor care m-au votat și care mi-au dat votul de încredere! Nu vreau să-i dezamăgesc!”, a declarat Siena Vușcan, la primirea locului II. Siena a explodat de bucurie, făcându-i pe Smiley și pe Bartoș să se întrebe dacă ar fi câștigat primul loc ce ar mai fi putut să facă mai mult de atât.

Update 11: 57 – s-a spus STOP VOT. Concurentul care a câștigat premiul de Originaliatate este Vlad Ciobanu.

Update: 23:17 – S-a strigat START VOT! Românii își pot alege preferatul în această seară. Cine va câștiga oare 120.000 de euro? Vom afla în curând!

Update: 23:01 – Mihai Țigaret este cel de-al zecelea concurent al serii. ”Mihai este un fenomen”, a spus Andra, la prezentare. ”Învăț la o școală normală, dar sunt mai perfecționist. A devenit o pasiune, după pasiune, performanță”, a declarat Mihai, al cărui talent este să cânte la pian. ”Bravo”, i-au spus jurații la unison. ”Îți mulțumesc pentru recitalul acesta super și s-ar putea să nu ne mai cunoști în scurtă vreme”, a spus Florin Călinescu. ”Din păcate nu pot să îți mai ofer un Golden Buzz, dar sper că oamenii te vor vota”, a spus Andra. „Ești unul dintre numerele mele preferate. În momentul în care întâlnesc un om perfecționist nu pot să nu mă emoționez”, a spus și Mihai Petre. ”Marii artiști sunt învățați cu autoizolarea. Mi-aș dori cât mai repede să depășim perioada asta, ca să simțim vibrația”.

Update: 22:39 – Gennady Tkachenko-Papizh, rusul de aur, este următorul concurent al emisiunii. Acesta interpretează cu măiestrie Nessum Dorma. ”Vai de mine”, a spus Andra. ”Ești extraordinar, vocea, talentul tău actoricesc, ești fără doar și poate un talent”, a spus și Andi. ”Nu am crezut că așa online, putem să simțim pielea de găină”, a spus Andra. ”

Update: 22:26 – Siena Vuscan este următoarea concurentă care își prezintă numărul în Marea Finală. ”Visez mult mai mult și am timp să îmi regizez filmulețe. Vreau să cânt pe cele mai mari scene din lume”, a spus Siena Vuscan în prezentare. Aceasta a cântat dumnezeiește, în plus, le-a desenat și portetele juraților, demonstrând că are și un alt talent. ”Siena, ești o minune de copil și vocea ta este la fel de frumoasă și de timbrată și nu regret că am apăsat butonul. Toți mi-au zis că Siena este o minune de copil. ”Mi-a plăcut și de data aceasta textul”, a spus Mihai Petre. ”E despre bucuria de a cânta”, a spus Siena despre momentul ei.

Update: 22:06 – Theodor Marcu are șase ani și este următorul concurent și face calcule. Talentul său este acela de a face calcule japoneze. Deși e clar că îi place matematica, el spunea că e îndrăgostit și de muzică, iar gimnastica îl relaxează. „Mi-aș dori să ajung la Mozart, ca Beethoven, Schubert“, mai declara micuțul. Va socoti și va cânta la pian în Marea Finală. ”Ești unic pe pământul ăsta”, i-a spus Andi Moisescu, privind numărul său. ”Ești un moment cu totul aparte în istoria emisiunii”, i-a mai spus Andi. Dacă ar câștiga premiul cel mare, ar învăța să cânte și la vioară.

Update: 21:54 – Sara Ardeleanu are zece ani. Ea este următoarea concurentă care își face numărul la Românii au Talent. Să nu uităm că ea l-a făcut pe Mihai Petre să plângă la audiții. ”Le mulțumesc părinților mei. Perioada asta a fost mai grea deoarece fac antrenamente online. Dansul meu reprezintă o renaștere, eu sunt o pasăre Phoenix. Mi-e dor de scenă, de public de tot”, a mărturist Sara. ”WoW, superb!”, au spus jurații la unison. ”M-am antrenat online acasă, am foarte multe vânătăi pe corp”, a mărturisit Sara. ”Mi se pare că ai reușit să treci cu brio de orice obstacol, mă gândeam la tine cum o să te descurci. Dacă aș fi acolo, te-aș strânge și mai tare în brațe. Pentru mine, ești zecele perfect și îi îndemn pe toți să te voteze”, i-a spus Mihai Petre.

Update: 21: 33 – Erno Varga este următorul concurent. Meseria sa este de spălător de vase. Cântă dumnezeiește. ”Visul meu e să am o familie”, a spus Erno Varga. Am crescut în mai multe centre de plasament, se întâmpla să iau bătaie, am suferit și de multe ori când eram necăjit, băteam într-un hidrant. Mă liniștea când băteam. Muzica mă calma, mă elibera și îmi dădea speranța. Mi-e martor Dumnezeu că mi-am găsit locul în muzică”, a mărturisit Erno Varga. ”Ai fost din nou minunat”, i-a spus Andi Moisescu. ”Ești esența acestei emisiuni, sunt foarte onorat că ți-am oferit acest buton auriu”, i-a mai spus Andi. ”Emoția pe care o transmiți este cea mai importantă”, i-a spus și Andra. ”A sunat foarte bine și de această dată”, i-a spus Mihai Petre. ”Eu vin să spăl vasele în locul tău și tu îmi cânți”, i-a spus Florin Călinescu.

Update 21:22 – ”Sunt foarte atașată de România pentru că toți antrenorii mei au fost români”, a spus Ludivine Furnon Perso de la Duo Maintenant. ”Ce spectacol, sunt fericita ca te-a dus pe această scenă”, i-a transmis și Nadia Comăneci, una dintre antrenoarele ei. Cei doi au prezentat un număr de dans și acrobații. ”Foarte frumos”, a spus Andra. ”Lucrurile acestea transced orice limbă, cultură, civilizație. Ați scos aur din piatră seacă”, a spus Florin Călinescu. ”Voi ați descoperit secretul tinereții veșnice și al iubirii eterne. Vă felicit din toată inima”, le-a spus Andra. ”Mă bucur că mi-am urmat instictul și că am apăsat butonul auriu”, le-a spus și Mihai Petre.

Update: 21:03 –  Al treilea concurent este Aura Marcu. Povestea ei de viață este impresionantă. A crescut la oferilat. ”Era ca într-o junglă”, a mărturisit aceasta. ”Muzica m-a ajutat să descopăr frumusețea lucrurilor din viață. Românii au talent înseamnă un mare pas în viața mea, mi-am realizat visul de a cânta pe scenă. ”Ești foarte talentată”, i-a spus Mihai Petre. Tu reprezinți speranța, oamenii care își urmează viața, ești un exemplu și ne-ai încântat și de această dată”, i-a spus Mihai Petre.

Update: 20:48 – Daria Călugăru este al doilea concurent care evoluează în seara Marii Finale. Ea este renumită pentru talentul ei, acela de a dansa pe hoverboard. ”Ai reușit să spui o poveste, să știi că asta e mare lucru”, i-a spus Mihai Petre. ”Față de preselecții mi se pare că ai mai găsit variante noi”, a mai continuat Mihai Petre. ”Ești și talentată și creativă”, i-a spus Andra. ”M-am uitat cu mult drag la momentul tău”, i-a spus Andi.

Update: 20: 35 – Primul concurent este Radu Palaniță: ”Nu am cântat niciodată până la vârsta de 36 de ani. Eu sunt cel mai bun exemplu că am ieșit la suprafață la momentul potrivit”, a declarat acesta în vremea audițiilor. ”Mi s-a rupt filmul când am primit Golden Buzz-ul”, a mai spus acesta. Dupăce am apărut la televizor au apărut și câteva oferte, dar totul a stagnat din cauza acestui necaz (n.red. coronavirusului). Simt un pic de presiune în ceea ce privește momentul din finală. Este o melodie în care mă regăsesc”, a spus Radu Palaniță. Acesta a interpretat o piesă a lui Frank Sinatra, și anume ”My Way”. ”Cânți foarte frumos”, i-a spus Andra. ”Tu îi întruchipezi pe Frank Sinatra și Tom Jones”. ”Voi cânta atâta timp cât voi putea”, a spus Radu Palaniță.

Update: 20:31 –”Mi-era dor să mă machiez”, a spus Andra la începutul emisiunii, în live-ul făcut de acasă. Mihai Petre, tot de acasă, a fost însoțit de una dintre fiicele sale.

Update: 20:30 – Marea Finală a emisiunii Românii au Talent, sezonul 10, a început. ”Este de departe cel mai bun sezon al Românii au talent”, a spus Andi Moisescu, la începerea emisiunii. ”Fiecare artist are un ideal, tu poți să schimbi finalul basmului”, a spus și Florin Călinescu. ”E prima finală în care din motive de distanțare nu ne putem îmbrățișa”, a spus Smiley.

Emisiunea Românii au talent de la Pro TV – ediția de vineri 29 mai

În această seară, la Pro TV, urmează o nouă ediție a emisiunii Românii au talent, în care va avea loc Marea Finală, iar concurenții se vor înfrunta pentru premiul de 120.000 de euro.

Cei 10 concurenți care au ridicat sala în picioare și care au lăsat jurații și prezentatorii fără cuvinte, făcându-i să apese butonul auriu și care au primit Golden Buzz, sunt pregătiți pentru Marea Finală.

Lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent și premiul de 120.000 euro

În această seară de la 20:30 concurenții trăiesc o experiență de neuitat, începând lupta pentru premiul de 120.000 euro și pentru titlul de cel mai talentat concurent.

Concurenții sunt pregătiți pentru seara vieții lor și pentru șansa de a câștiga încrederea celor care îi urmăresc. Ce zece concurenți care au ajuns în Marea Finală sunt:

  • Erno Varga
  • Theodor Marcu
  • Siena Vușcan
  •  Mihai Țigaret
  • Sara Ardelean
  • Duo Maintenant
  • Aura Marcu
  • Radu Palaniță
  • Daria Călugăru
  • Gennady Tkachenko-Papizh

 Ce de acasă își pot susține favoritul prin SMS

La numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), cei de acasă își vor putea susține favoritul prin SMS, după Start vot, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, Telespectatorii pot vota concurenții favoriți și online, pe site-ul  romaniiautalent.protv.ro. ,

Telespectatorii care mizează pe un concurent, pe care îl vede pe primul loc, pot câștiga vouchere de cumpărături în valoare de 250 lei, dacă vor avea dreptate, votul putând să le aducă unul dintre cele 30 premii oferite de LIDL.

Vor fi recompensate și locurile 2 și 3

Vor fi recompensate pentru performanțele lor, pentru prima dată și locurile 2 și 3. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vot obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. În această săptămână s-a votat și premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a cărui câștigător va fi aflat tot în Marea Finală.

În această seară, de la 20:30, în Marea Finală a sezonului 10 Românii au talent, telespectatorii vor avea parte de momente spectaculoase iar concurenții și jurații vor oferi o seară magică.

Pavel Bartoș și Smiley.

Emisiunea Românii au talent de la Pro TV – ediția de vineri 29 mai.

PlaySport
BREAKING NEWS! Dramă uriașă: Iubitul viitoarei adversare a Simonei Halep a murit! Jucătoarea de tenis e la turneul de la Miami
Ego.ro
ȘOC! Anamaria Prodan, GOALĂ la 51 de ani. NU mai știe de rușine, imagini INTERZISE
Digi24
Lupte groaznice pe frontul de nord. Un soldat ucrainean spune că sunt atât de multe cadavre, că nu pot fi recuperate: Abia ținem linia
Cancan.ro
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
„Ouă de Godzilla!” O vietate care trăiește în colonii a fost extrasă dintr-un lac. FOTO
Romania TV
BREAKING NEWS! Tragedie la Miami! A murit în urmă cu puțin timp! Vestea șocantă primită de Simona Halep!
Capital.ro
Lovitură uriașă pentru cei care primesc PENSIA PRIN POȘTĂ. Anunțul a fost făcut astăzi, 19 MARTIE
EVZ.ro
Instanțele cântăresc azi cine e președintele PMP și decid ce se întâmplă cu Forța Dreptei
Adevarul
Destinul crud al Arynei Sabalenka, al cărei iubit a murit azi-noapte. Și-a pierdut și tatăl, la aceeași vârstă
BZI.ro
Pescobar a înlocuit-o pe Larisa cu… Larisa! Ea este noua şefă de la Taverna Racilor!
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
„Sunt atât de multe cadavre, încât nici nu le putem recupera pe toate”. Mărturia unui soldat ucrainean
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Antena 1 a dat de pământ cu Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Ce s-a întâmplat în prima ediție a noului "Chefi la Cuțite".
Redactia.ro
Cauza morții lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Digi24
Un student și-a amputat picioarele pentru o asigurare de 1,3 milioane $, dar a primit doar 7.200 și pe aceștia trebuie să-i înapoieze
Digi24
Pensie după doar 5 ani de muncă. Cine vor fi românii cu acest venit și cât vor câștiga
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
BZI.ro
Adevărul despre SERVICE-URILE AUTO. Ce trebuie să știe cei care își duc mașina la reparat
Capital.ro
Riscurile la care se expun șoferii care circulă cu parbrizul spart. Ce prevede legea din România
Antena 3
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
RĂSTURNARE privind SCHENGEN! Scandal în AUSTRIA din cauza ROMÂNIEI
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Zodiile care dau lovitura în luna aprilie! Norocul le surâde nativilor care atrag banii zi de zi
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro