20 sept. 2020 | 13:07

„România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Rusia şi Bulgaria”. Profeția omului care i-a spus lui Ceaușescu că va muri în zi de mare sărbătoare

Știri generale
"România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia". Profeția omului care i-a spus lui Ceaușescu că va muri în zi de mare sărbătoare

Părintele Arsenie Boca este unul dintre cei mai venerați călugări din România. Acesta a lăsat în urmă profeții despre țară încă îi cutremură pe credincioși.

„România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia”

Cinci dintre aceste profeții care nu au apărut nu au apărut în niciunul dintre volumele scrise de Arsenie Boca. El a fost un martir al închisorilor comuniste și a lăsat în urmă o serie de profeții despre România. Cu toate că nu a apucat să vadă liberă țara noastră, acesta a prezis unele evenimente cu atâta precizie, încât cei care le citesc se cutremură cu adevărat. Astfel duhovnicul a făcut mai multe profeții despre țara noastră.

  • „Trei ţări ne vor ocupa”

Profețiile lui Arsenie Boca nu se regăsesc în scrierile lui, dar au fost povestite de cei care au stat de vorbă cu duhovnicul. Iată, așadar, cinci dintre acestea, așa cum sunt prezentate și de site-ul proiectromania.wordpress.com.
„Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei țări: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: ”Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc” (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureș).

  •  „Mulţi vor pleca, puţini se vor întoare”

O altă profeţie apărintelui este legată de faptul că România se va confrunta cu o puternică migraţie.

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.

  • „Vor veni necazuri mari”

„Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului. Ne-om duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista (”Atunci vor începe să spună munților: Cădeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!”– Lc.23, 30). Și ne-om duce la morminte să iasă afară și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”.

  • „Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”

„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea).

  • „Steaua cu cinci colţuri va dispărea”

„Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri va disparea , dar va veni steaua cu șase colțuri , anarhia și va fi vai și amar de lume”. (Cornea Elena, Hărșeni).

Despre Arsenie Boca

Arsenie Boca s-a născut la data de 29 septembrie 1910, Vaţa de Sus, Hunedoara, și a murit la data de 28 noiembrie 1989, Mănăstirea Sinaia, Prahova. El este considerat una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei româneşti. Arsenie Boca a fost ieromonah, teolog şi pictor de biserici, stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop.

Când s-a instaurat regimul comunist în anul 1945, Arsenie Boca a intrat în atenţia Securităţii ca opozant al regimului, iar până la finele anilor 1950, acesta a trecut prin calvarul anchetelor şi al arestărilor. Arsenie Boca a fost închis la Securitatea din Braşov, apoi dus la Canal. A ajuns apoi în închisoarile Jilava, Timişoara şi Oradea.

Însă după eliberarea din temniţele comuniste, Arsenie Boca nu şi-a mai putut relua activitatea de preot. Chiar și așa, Securitatea l-a urmărit aproape până în ultimele săptămâni dinaintea morţii sale, în 1989.

De menționat este că Mănăstirea Prislop, unde Arsenie Boca a slujit în anii 1950 şi unde a fost înmormântat, este astăzi unul dintre cele mai aglomerate locuri de pelerinaj din România. Oamenii vin aici şi se roagă la mormântul acestuia.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro