Româncă întoarsă din UK, revoltată de condițiile de carantină din Mamaia. Ce a primit de mâncare

Româncă întoarsă din UK, revoltată de condițiile de carantină din Mamaia. Ce a primit de mâncare

Oana, o româncă întoarsă din UK duminică, este revoltată de condițiile de carantină din Mamaia. Tânăra mămică a postat un mesaj pe Facebook în care se plânge de calitatea mâncării, de faptul că nu primește răspunsuri din partea celor de la recepția hotelului și de condițiile în care este nevoită să stea alături de micuțul ei. „A spus să sunăm la DSP, dacă nu ne convine.”

Românca întoarsă din UK, revoltată de condițiile de carantină din Mamaia

Oana, întoarsă împreună cu familia din Marea Britanie duminică, 5 aprilie, are drept casă, pentru 14 zile, Hotelul Flora din Mamaia. Zilele trecute, de aici au plecat primii români întorși din Italia care au petrecut 14 zile în carantină. În județul Constanța au fost aduse sute de persoane întoarse din străinătate, îndeosebi din Italia, pentru a petrece cele 14 zile de carantină obligatorie, în camere pregătite la hoteluri din Mamaia și Sanatoriul Balnear din Techirghiol.

Tânăra mămică a postat un mesaj, pe contul ei de Facebook, însoțit de câteva imagini și înregistrări video, prin care arăta oamenilor în ce condiții se trăiește în aceste zile. Femeie se plânge de calitatea mâncării, de faptul că nu le răspunde nimeni la recepția hotelului, iar din fotografiile atașate se poate observa că în camere este praf și mobilier stricat. Mai mult, înainte de a fi cazați și de a li se oferi de mâncare, aceasta, împreună cu familia și copilul ei în vârstă de 3 ani, au așteptat ore bune într-o sală plină de oameni în care se fuma.

„A mâncat copilul pâine goală și l-am culcat”

„Am stat într-o sală de aşteptare în care se fuma şi stăteam toţi la grămadă, specific că sunt cu familia şi copilul meu în vârstă de 3 ani! Copilul plângea de foame, am rugat să îmi aducă ceva de mâncare a spus să intram în camere şi vom primi .. am primit la ora 14:00, un pilaf nefiert şi o carne fiarta, voi ataşa poze !

Am sunat la recepţie între timp, să cer mâncare pentru copil .. a spus să aştept 30 de minute, am aşteptam până la 14 .. şi a venit “minunea” a mâncat copilul pâine goală şi l-am culcat!”, este o parte din mesajul Oanei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI