Rocsana Marcu, decolteu amețitor la 43 de ani. “Regina imobiliarelor” din Dubai s-a pozat în costum de baie FOTO

de: Andrei Simion
21 09. 2024

Rocsana Marcu, fostă prezentatoare TV și cântăreață, a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea mondenă românească. Însă, după ce a renunțat la cariera din televiziune, și-a îndreptat atenția către domeniul imobiliar, unde a reușit să devină o femeie de succes. În prezent, la 43 de ani, trăiește o viață de lux în Dubai, acolo unde și-a creat o nouă identitate.

Transformarea Rocsanei Marcu într-o femeie de afaceri de succes

După mulți ani petrecuți în lumina reflectoarelor din România, Rocsana Marcu a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. A lăsat în urmă cariera de televiziune și s-a lansat într-un domeniu total diferit, cel al imobiliarelor. A plecat mai întâi în Marea Britanie, apoi s-a mutat în Dubai, deoarece orașul din Emiratele Arabe Unite este cunoscut pentru piața imobiliară prosperă și stilul de viață exclusivist.

Acum, vedeta își desfășoară activitatea ca agent imobiliar și are succes într-o piață extrem de competitivă. Este recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa, iar veniturile obținute din tranzacțiile imobiliare îi permit să ducă o viață de lux, împlinindu-și toate dorințele.

Un stil de viață luxos la 43 de ani

La 43 de ani, Rocsana Marcu trăiește exact așa cum și-a dorit: în lux și opulență. Viața ei în Dubai este marcată de vacanțe exotice, restaurante de top, evenimente mondene și, bineînțeles, o garderobă impresionantă. Își face toate poftele, de la bijuterii scumpe la mașini de lux, iar toate acestea sunt documentate pe conturile sale de social media, acolo unde este urmărită de zeci de mii de fani.

Blondina nu ezită să împărtășească momente din viața sa cotidiană, fie că este vorba despre o ședință foto pe plajele din Dubai, fie că participă la evenimente exclusiviste. Recent, a postat imagini în care poartă un costum de baie care îi pune în evidență silueta și un decolteu apetisant, atrăgând atenția fanilor săi. Rocsana a rămas în formă maximă și la 43 de ani, lucru care nu trece neobservat.

Decolteul care face furori pe rețelele sociale

Unul dintre momentele recente care a captat atenția publicului a fost atunci când Rocsana s-a filmat în costum de baie. În imagini, aceasta apare într-un peisaj exotic, purtând un costum de baie alb ce îi evidențiază formele impecabile și decolteul generos. Fanii nu au întârziat să o complimenteze pentru felul în care arată, apreciind faptul că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 43 de ani (vezi GALERIA FOTO).

Viața vedetei într-unul dintre cele mai exclusiviste orașe din lume

Dubai este locul unde Rocsana Marcu și-a găsit liniștea și împlinirea profesională. Orașul este cunoscut pentru luxul său extravagant, iar Rocsana nu face excepție de la acest stil de viață. Între afaceri, vacanțe și evenimente mondene, reușește să trăiască la cel mai înalt nivel. Ea își petrece timpul în cele mai scumpe locuri din Dubai, se bucură de vilele luxoase și conduce mașini de ultimă generație. În plus, fiind agent imobiliar într-un oraș unde piața este într-o continuă expansiune, viitorul ei financiar pare asigurat.

Rocsana Marcu a demonstrat că poate să își schimbe radical viața și să își croiască un drum de succes într-un domeniu total nou. La 43 de ani, trăiește în lux în Dubai, își împlinește toate dorințele și continuă să fie un model de inspirație pentru femeile care doresc să își construiască un viitor mai bun.