11 dec. 2020 | 08:09

Robert Turcescu a spus adevărul despre Claudiu Târziu de la AUR. Cine este el, de fapt

Știri generale
Robert Turcescu a spus adevărul despre Claudiu Târziu de la AUR. Cine este el, de fapt
Robert Turcescu, despre Claudiu Tarziu de la AUR

Robert Turcescu a spus adevărul despre Claudiu Târziu de la AUR. A dezvăluit cine este copreședintele AUR, de fapt. Ce dezvăluiri face fostul om de televiziune și politician despre omul din vârful Alianței pentru Unirea Românilor, vedeți în articolul de mai jos.

Robert Turcescu face lumină. Cine este Claudiu Târziu, co-președintele AUR, de fapt

Robert Turcescu spune că s-a intersectat cu Claudiu Târziu, copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor, formațiunea politică care a produs surpriza la alegerile Parlementare 2020, de câteva ori, ba chiar o dată a băut cu el o cafea.

Fostul om de televiziune și fost politician are o părere bună despre Claudiu Târziu, dar nu garantează pentru el, acesta din urmă însă având toate șansele să facă în continuare o surpriză frumoasă, în Parlament.

Claudiu Târziu, un experimentat jurnalist

Pe Claudiu Târziu il cunosc de ani mulți. Nu ne-am intersectat prea des fata in fata, dar l-am citit adeseori si am baut si o cafea odată. Lumea presei nu e chiar asa de mare, iar Claudiu are ceva ani de experienta in domeniu.

Nu faceti greșeala de a-l baga in malaxorul denigrarii care tureaza la maximum in aceste zile! Eu nu-l stiu pe Claudiu Tarziu sa fie ticalos, șpăgar sau prost. Din contra, intotdeauna mi-a facut impresia unui om educat, civilizat, cu frica de Dumnezeu. Pina mai ieri, cind Claudiu a devenit senator, ORICARE politician, comentator politic sau ziarist din Romania l-ar fi salutat cu respect.

Claudiu Târziu, batjocorit de niște neica nimeni

Nu stiu ce va face ca politician de acum incolo, dar nu l-as baga in aceeasi oala cu alții. Aceste rinduri nu sint un cec in alb, dar mi se pare nedrept sa-l vad acum batjocorit de niste neica nimeni care in afara de glumite pe FB n-au produs mare lucru in viata lor.

Sau sa va aduc aminte ca unii membri PPDD, pe care multi ii luau in balon acum citiva ani, sint azi membri de vaza ai partidelor „respectabile” din Parlamentul Romaniei? Unii chiar cu sanse de ajunge ministri!”, a scris Robert Turcescu, într-un mesaj pe pagina personală de Facebook.

Robert Turcescu, despre familiile de pe listele AUR

De asemenea, Robert Turcescu înțelege situația bizară în care s-a ajuns la AUR. Aceea de a se regăsi pe liste mai mulți membrii de familie. Fostul moderator TV a trăit pe pielea lui, în calitate de politician, faptul că nu a găsit oameni eligibili care să fie trecuți pe liste. Și el ar fi procedat la fel, dacă ar fi fost cazul.

Si-as mai adauga ceva pentru ziaristii care au descoperit ca in AUR au fost multe familii pe liste, sot-sotie, tata-fiu samd: aveti idee ce greu e sa gasesti candidati pentru alegeri locale sau parlamentare atunci cind esti partid mic sau abia infiintat? Va spun eu, ca m-am chinuit in vara sa completez listele cu candidatii PMP in Dambovita, dadeai cu tunul si nu găseai!

Grâul se va alege de neghină cât de curând

Si eu, ca presedinte de filiala de partid, as fi pus pe liste sot, sotie, soacră, cumnati, doar-doar sa am lista de candidați in unele localități. N-am gasit, n-am pus, n-am avut voturi. Alteori am gasit, am pus si mi i-a luat PSD sau PNL peste noapte pe lista lor. 

Ce voiam sa zic: sa nu judecam la grămadă, mai sint si exceptii. Si stiti ceva? Pina una-alta, n-ar fi mai bine sa avem putintica rabdare? Ca uite – acus se alege griul de neghina, nu dureaza mult”, mai scrie Robert Turcescu pe Facebook.

Robert Turcescu, acuzat că vrea ”să se pună bine” cu AUR

Robert Turcescu a avut și un ”Latte Edit” la postarea sa, după ce a văzut că o parte a celor care i-au citit mesajul au interpretat altfel ceea ce el a vrut să spună. Părerea lor pare să nu conteze pentru jurnalistul din Pitești.

L.E. Asa cum era de asteptat, citiva prostovani au interpretat aceste rinduri ca pe o intentie a subsemnatului de a se pune „bine” cu AUR. Fiti pe pace, prostovanilor, nu despre asta e vorba, ci exact despre ceea ce am scris! Nu e nimic ascuns in spatele acestor rinduri. E doar un punct de vedere. Nu va place, scrieți asta.

Robert Turcescu, încurajat în cele spuse de persoane care contează

Pot admite ca avem pareri diferite, dar scutiti-ma de analiza voastra contextuala, pe text si in subtext, incercind sa anticipati viitoarea mea traiectorie politica sau profesionala. Va spun eu din start ca habar n-aveti, nu va mai chinuiti!

Apreciez infinit faptul ca la aceasta postare butonul de like a fost apasat de oameni a caror parere conteaza cu adevarat pentru mine, ceea ce ma face sa cred ca n-am gresit in cele scrise”, a conchis Robert Turcescu.

PlaySport
Mesajul dur al lui Serghei Mizil după ce a murit Corduneanu: „Niciunul nu spune”
Ego.ro
BOMBĂ! Cine e tânara cu care se iubește nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță. A fost ispită la Insula Iubirii
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
Ordin direct de la UE. Va fi obligatoriu la BLOC și în România
EVZ.ro
Calvarul de care scapă pacienții. Documentul se va putea obține online
Adevarul
Farmacia din grădină. Rolul legumelor în prevenirea unor boli foarte grave, explicat de un renumit cercetător român
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Decizie pentru cei care au TELEFOANE MOBILE. Klaus Iohannis tocmai a promulgat NOUA LEGE
Capital.ro
Perioada ideală pentru a planta castraveți | Lucrurile de care trebuie să ții cont pentru o producție prosperă
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro