Ritualuri pe care le poți face cu lumânări. Așa atragi norocul și banii în viața ta

Ritualuri pe care le poți face cu lumânări. Așa atragi norocul și banii în viața ta
Ce ritualuri poți să faci pentru a te bucura de noroc și bani

Multe superstiții sunt legate de modul în care pot să fie folosite lumânările. Unele obiceiuri datează de foarte mult timp, mai ales pentru că oamenii se foloseau în trecut de aceste lucruri pentru a atrage norocul ca un magnet sau pentru a se bucura de bogăție.

Ce ritualuri te ajută să atragi norocul

Cel mai cunoscut obicei are legătură cu tortul aniversar, căci mulți suflă în lumânări și își pun o dorință secretă, sperând să scape de problemele din viața lor. Această tradiție este preferată de numeroase persoane, însă există mai multe trucuri care pot să atragă norocul sau bogăția.

De asemenea, mulți români preferă să pună în tort un inel sau o monedă, pentru a prevesti viitorul persoanelor care găsesc respectivele obiecte. Cu toate acestea, niciodată nu lipsesc lumânările, iar persoana care și-a organizat ziua de naștere încearcă să le stingă pe toate.

Ce poți să faci ca să ai parte de bogăție

În cazul în care simți că ai nevoie de ajutor și vrei să atragi norocul, atunci poți să aprinzi o lumânare albă în locuința ta. De asemenea, un astfel de obiect parfumat cu laur și ars complet poate să îți aducă bani în buzunare. Veniturile tale pot să fie rotunjite dacă recurgi la acest mic truc.

O lumânare neagră sau portocalie aprinsă de Halloween poate să aducă vibrații magice, astfel că o să te bucuri de noroc. Încearcă să nu adormi niciodată cu o lumânare aprinsă lângă tine, mai ales pentru că poți să atragi ghinionul. Ferește-te să te uiți și într-o oglină luminată de acest obiect!

Cum pot să fie folosite lumânările, de fapt. Nu mulți știu aceste secrete

În cazul în care o lumânare cade pe jos și se rupe în două, atunci necazurile ți se vor dubla, potrivit diane.ro. Este necesar să te ferești de acest lucru. În același timp, poți să recurgi la un ritual pentru a atrage banii în viața ta. Lumânările se pot dovedi extrem de folositoare pentru anumite probleme!

Încearcă să nu aprinzi o lumânare la focul unei sobe, căci în acest fel banii o să dispară. Dacă îți dorești să îți rotunjești veniturile, atunci poți să te folosești de o lumânare verde, pe care să o aprinzi într-o noapte cu lună nouă. În acest fel o să te asiguri că o să te bucuri de bogăție.

Atunci când vine vorba despre dragoste, poți să aprinzi o lumânare și să o lași la fereastră, căci așa o să se întoarcă o persoană iubită în siguranță acasă. De asemenea, o lumânare albă aprinsă în ziua cununiei o să te ajute să te bucuri de un mariaj lung și fericit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI