04 feb. 2023 | 22:25

Ritualul pe care Teo Trandafir îl are la Kanal D. Ce face înainte de fiecare emisiune

Monden
Ritualul pe care Teo Trandafir îl are la Kanal D. Ce face înainte de fiecare emisiune
Ce ritual are Teo Trandafir inainte de fiecare emisiune

Teo Trandafir este, fără îndoială, una dintre cele mai populare și apreciate vedete de televiziune din România. Prezentatoarea de la Kanal D reușește să pună un zâmbet pe chipul telespectatorilor săi, în fiecare zi, însă nu se abate de la un ritual pe care-l practică zilnic. Despre ce ar fi vorba.

Ce face Teo Trandafir înainte de fiecare emisiune

Teo Trandafir a fost, dintotdeauna, ca o carte deschisă pentru cei din jurul ei. De-a lungul anilor, vedeta TV a reușit să cucerească milioane de oameni prin modestia, blândețea, sinceritatea debordantă și simțul său dezvoltat al umorului.

Cu o carieră fulminantă în mass-media, gazda emisiunii Teo Show a descoperit demult rețeta succesului, pe care o aplică în fiecare zi. Pe lângă foarte multă muncă, Teo Trandafir crede și în ajutorul divin. De aceea, prezentatoarea de la Kanal D nu se abate de la un ritual extrem de important pentru ea.

În fiecare zi înainte de a filma emisiunea, Teo Trandafir apelează la un gest inedit. Unul dintre secretele din culisele Teo Show, proiect pe care-l prezintă în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, de la 10.00, la Kanal D, este obiceiul pe care îl respectă cu sfințenie.

Înainte de fiecare emisiune, așadar, vedeta spune aceeași rugăciune, înainte de a intra în platou, se încalță începând de la același picior și se machiază începând de la același ochi.

„De fiecare dată când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dăm idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred că fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și mă încalț începând de la același picior.

Am o rugăciune pe care o spun de fiecare dată înainte de a intra în emisie”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Cum își alege invitații pentru emisiune

În ceea ce privește alegerea invitaților pentru emisiune, Teo Trandafir mărturisește că îi alege pe cei care au povești interesante, care prezintă subiecte de mare interes pentru public.

„Omul trebuie să fie relaxat, distrat, intrigat, informat. În funcție de asta, alegem și subiectele pentru emisiune. Cele care mă impresionează pe mine cel mai mult au în centru un personaj care-i gata să ofere și să împărtășească.

În afară de subiectele informative sau de curiozitățile de fiecare zi, se întâmplă (n.r. – în platoul emisiunii) lucruri pe care eu nu le-aș rata.”, a completat celebra moderatoare TV.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro