Revenire surpriză la Pro TV. Apare în noua emisiune, după tot scandalul de la alegeri

Afaceristul libanez, Mohammad Murad, revine la ”Imperiul Leilor”

PRO TV anunță un nou sezon din ”Imperiul Leilor”, care se anunță unul incendiar. Față de primul sezon producătorii au anunțat câteva schimbări în componența juriului ce va juriza propunerilor viitorilor antreprenori. Ultimul pe listă, la fel ca și în primul sezon, este Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group. Revenirea sa în echipa de jurați a fost sub semnul întrebării, după problemele cu legea pe care le-a avut omul de afaceri.

Mohammad Murad are două dosare penale

În jurul omului de afaceri Mohammad Murad există controverse și multe așa-zise afaceri dubioase. Președintele grupului de hoteluri de pe litoral, Phoenicia, Mohammad Murad a fost cât pe-aci să fie încarcaret, în perioada alegerilor locale.

Candidat la Primăria Mangalia, Mohammad Murad a fost prins făcându-și campanie electorală și împarțind bani în ziua votului. Conform legi nu avea voie să facă acest lucru și a fost reținut pentru mită electorală.

Acesta a fost primul dosar penal intentat pe numele lui Mohammad Murad. Un al doilea dosar a fost demarat în luna august a anului trecut, după ce afaceristul a fost filmat de un post de televiziune local distribuind pachete inscripționate cu numele său și cu sloganul electoral.

Conform celor declarate de Mohammad Murad, la acel moment, totul ar fi fost comandat de contracandidații acestuia. Afaceristul spunea că acuzațiile aduse ar fi fost false. Cel puțin așa declara Murad

„Este o comandă de la vârf. cred eu. De ce unii au dreptul de a sărăcit un oraș întreg și când vine o altă echipă care coagulează toate partidele pentru Mangalia încep aceste acuzații.. Mi se pare foarte trist și vreau să îndemn toți mangalioții să iasă la vot”, a transmis  Murad.

Afaceristul libanez revine la ”Imperiul Leilor”

După toate aceste scandaluri media și cele două dosare penale pe numele său, era incert dacă afaceristul va mai reveni sau nu în noul sezon al show-ului ”Imperiul Leilor”. Însă, recent, într-un comunicat media, conform PaginadeMedia.ro, PRO TV anunța ca certă prezența lui Mohammad Murad în echipa de jurați ai sezonului doi.

”Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon. Sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent.

În viața cred că cea mai importantă este măsura. Echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodata să nu uite curajul acasă. Să nu uite să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes.”, a declarat afaceristul, după anunțul făcut.

Echipa de jurați este acum completă. Iată și componența completă a juriului ”Imperiul Leilor”:

  • Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group,
  • Dan Șucu, proprietarul Mobexpert,
  • Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette,
  • Dragoș Petrescu, fondator City Grill,
  • Bogdan Micu, Președinte Code4Nature.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI