25 oct. 2020 | 18:59

Reușita superbă a lui Ianis Hagi! Ce a făcut pe teren, chiar în seara asta VIDEO

Sport
Reușita superbă a lui Ianis Hagi! Ce a făcut pe teren, chiar în seara asta VIDEO
Ianis Hagi este printre cei mai iubiţi jucători de către fanii lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni oameni ai lui Glasgow Rangers în partida de pe propriul teren, cu Livingston. Românul a reuşit a şasea pasă decisivă în campionat şi îşi consolidează poziţia de cel mai bun pasator din Scoţia. Ianis a gestionat excelent un contraatac al echipei sale. A reuşit un dribling, iar apoi a trimis o excelentă pasă filtrantă lui Jermain Defoe. Englezul a ratat singur cu portarul, dar tot Ianis a fost cel care a recuperat. Şi, din cădere, a trimis în faţa porţii. De unde Aribo a îndeplinit o simplă formalitate.

Defoe a făcut 2-0 pentru Rangers în minutul 16, cu o finalizare frumoasă, cu latul, din 10 metri. Acesta avea să fie şi rezultatul final al partidei. Cu această victorie, formaţia lui Steven Gerrard îşi consolidează poziţia de lider în clasament. Şi profită de remiza celor de la Celtic, scor 3-3, pe terenul lui Aberdeen. Glagow Rangers are 32 de puncte din 12 partide disputate, în vreme ce Celtic are doar 26, dar şi un meci mai puţin jucat.

Fanii lui Rangers, elogii pentru Ianis Hagi pe reţelele de socializare! „Ce viziune! Este regele paselor decisive”

Fanii lui Glasgow Rangers au fost încântaţi de prestaţia lui Ianis Hagi. Şi în special de inspiraţia românului la faza din care favoriţii lor au deschis scorul. Românul a jucat până în minutul 84, când în locul său a fost introdus Jordan Jones. Fanii protestanţilor au luat cu asalt reţelele de socializare şi s-au întrecut în laude la adresa lui Ianis Hagi. „Are o viziune incredibilă! Este regele paselor decisive”, a scris unul dintre useri. În vreme ce altul a dus lucrurile la un cu totul alt nivel. „Nu vreau să mă las dus de val, dar Ianis Hagi este cel mai bun jucător din lume”. Cu siguranţă s-a lăsat dus de val.

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers în această vară. După ce a fost împrumutat de la Genk în partea a doua a sezonului trecut. Românul a marcat un singur gol în acest sezon, dar a ajuns deja la opt pase decisive. Şase dintre ele au venit în campionat, Ianis fiind şi cel mai bun pasator din prima ligă. Are două assisturi şi în preliminariile Europa League.