Reușită istorică pentru Ianis Hagi în Scoția. E singurul român care a bifat această performanță

Reușită istorică pentru Ianis Hagi în Scoția. E singurul român care a bifat această performanță
Reușită istorică pentru Ianis Hagi în Scoția. E singurul român care a reușit această performanță

Ianis Hagi face senzație la Rangers. Tânărul a fost desenat cel mai bun tânăr jucător din Scoția, iar asta pentru că fiul lui Hagi a ajutat la obținerea unui titlu istoric pentru scoțieni.

Reușită istorică pentru Ianis Hagi în Scoția

Ianis Hagi a reușit alături de Rangers o victorie de 4-0 contra Aberdeen. Tânărul a reușit o pasă de gol, iar echipa lui a încheiat stagiunea neînvinsă și cu un număr record de puncte.

Cu 102 puncte, Rangers și-a înfrânt record de 97 de puncte din sezonul 2002/2003.

Acum, Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al sezonului. El a reușit 6 goluri și record de pase decisive.

„Un sentiment de necrezut, să câștigi un trofeu atât de devreme și acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte. Suntem mândri, suntem bucuroși că am obținut o performanță atât de mare, la un club uriaș. Am făcut atât de mulți oameni fericiți, de asemenea familia și prietenii.

O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire și până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente și s-a pregătit pentru acest moment. Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult”, a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi ar putea părăsi echipa Rangers după câștigarea titlului în Scoția. Fotbalistul este dorit de cluburi importante precum Lazio sau Sevilla.

Rangers cere 13.000.000 de euro pentru Ianis Hagi, pe care l-a luat cu 3.500.000 de euro de la Genk.

Ce se întâmplă cu transferul lui Ianis Hagi

În plus, publicația Cittaceleste a scris despre discuțiile privind posibilul transfer al lui Ianis.

„Tinerețe – Principalul motiv este reprezentat de vârstă. Clubul vrea să întinerească echipă, iar ciclul actual pare la final. Vorbim de un jucător de 22 de ani, care corespunde planurilor lui Lazio pentru sezonul următor.

Câștigător – Hagi e un câștigător. A cucerit titlul în Scoția, Supercupa în Belgia, Cupa și Supercupa în România. Vorbim, evident, despre competiții nu foarte dificile, dar trebuie să recunoaștem că nu e deloc un palmares rău pentru un fotbalist relativ tânăr. De asemenea, Ianis arată și personalitate.

Polivalent – Poate juca atât în dreapta, cât și în stânga. De asemenea, poate fi folosit ca mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf. Toate, la un nivel excelent. Joacă deja la națională și e ambidextru. Pentru faza ofensivă a lui Lazio ar fi, cu siguranță, o gură de aer proaspăt.

Concret – Statisticile sunt de partea lui. De-a lungul carierei, a jucat în 187 de meciuri, a marcat 44 de goluri și a reușit 35 de pase decisive. S-a descurcat și în acest sezon foarte bine: la Rangers a înscris 7 goluri și a oferit 12 pase decisive.

Prețul – Ultimul motiv este reprezentat de cost. Cu 10 milioane de euro, Hagi poate fi adus la Ramo. Pentru Lazio ar fi o adevărată lovitură. O variantă posibilă, cu siguranță, în ciuda concurenței celor de la Sevilla. Ar fi un jucător extrem de folositor pentru proiectul lui Lazio”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI