Reușită colosală pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan sigur se va enerva!

Reușită colosală pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan sigur se va enerva!
Reușită colosală pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan sigur se va enerva!

Reușită colosală pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan sigur se va enerva! Antrenorul Universității Craiova are un parcurs foarte bun cu echipa olteană. Asta, în ciuda faptului că, în plan personal, trece printr-o „furtună” de proporții biblice din cauza deciziei sale de a divorța de impresara Anamaria Prodan. Aceasta chiar îl compătimea în plan profesional, considerând că antrenarea Craiovei e o miză prea mică pentru cel care i-a fost alături peste 15 ani.

Reușită colosală pentru Laurențiu Reghecampf

Reușită colosală pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan îl compătimea pe, incă, soțul său, pentru faptul că a ajuns să antreneze la U. Craiova. Sexi-impresara consideră echipa din Bănie o „pălărie” prea mică pentru cel care, în opinia ei, a pregătit-o pe „Real Madrid al Asiei”, adică Al-Hilal, grupare din Arabia Saudită. În plus, conform impresarei, e o cădere uriașă ca de la salarii de milioane de dolari să ajungi la salariul pe care i-l oferă U. Craiova lui Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf este un antrenor foarte bun… Și asta nu i-o poate lua nimeni! Nici Becali, nici nimeni pe pământ… N-are legătură cu ceea ce trăiește el cu viața de familie… Însă de la salarii de milioane de dolari, de la finale de Champions League antrenează la Craiova! Asta este probabil lecția de viață pe care trebuie să și-o învețe.

Craiova este echipă din România, iar el a jucat finală de Champions League, cu Real Madridul Asiei, cu Al Hilal. Este altceva, o altă ligă, e diferență mare”, a spus Anamaria Prodan pentru Radio Sport Total FM.

Anamaria Prodan sigur se va enerva!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt într-un adevărat război din cauza deciziei tehnicianului de 46 de ani de a divorța de impresară. Reghe își vede însă de treabă și repurtează succes după succes. A înregistrat 5 victorii cu gruparea patronată de Mihai Rotaru, a ajuns în sferturile Cupei României și ocupă locul secund în campionat, cu intenția declarată de a se lupta pentru titlu.

Aceste rezultate l-au recompensat pe Laurențiu Reghecampf cu premiul de „Antrenorul lunii octombrie” acordat de Gazeta Sporturilor. El a câștigat distincția în fața lui Edward Iordănescu (FCSB) și Andrei Prepeliță (FC Argeș). După primirea trofeului, Reghe a vorbit despre secretul rezultatelor de până acum, dar și despre intențiile pentru viitor.

Este performanța tuturor, nu doar a mea. Cred că acest parcurs bun este unul normal, la ceea ce s-a investit la Craiova și la ceea ce ne dorim să facem pe viitor. Avem jucători cu calități indivisuale foarte bune, care se pretează la un anumit joc. Să fim agresivi, să avem cât mai multe ocazii, să recuperăm mingea foarte repede”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru gsp.ro.

Întrebat care este acel „ceva” ce a lipsit Craiovei de atâția ani, pentru a mai câștiga un titlu, Reghecampf a răspuns, lăsând modestia la o parte: „Sper ca acel ”ceva” să fiu eu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI